CECA NA TERASI SAMO U BIKINIJU! Pevačica poseduje vilu na Kipru, a evo kako izgleda: Dva đakuzija, soba za masažu, a na vrhu bazen
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

KURIR paparaco

CECA NA TERASI SAMO U BIKINIJU! Pevačica poseduje vilu na Kipru, a evo kako izgleda: Dva đakuzija, soba za masažu, a na vrhu bazen

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović već neko vreme boravi u svojoj kući na Kipru, gde puni baterije za novu sezonu.

Naša ekipa posetila je luksuznu vilu od 400 kvadrata, koja se nalazi tik uz more u Aja Napi - i baš tamo zatekla Ražnatovićevu!

00:36

Ceca uziva na letovanju u vili naslov za video

Ceca je uživala na zalasku sunca na svojoj terasi, u potpuno ležernom izdanju - sa punđom na glavi, u kupaćem kostimu, ali i sa naočarima za vid kako bi bolje mogla da rukuje na tabletu. Pevačica nije bila sama, društvo joj je pravila i sestra Lidija.

Na poslednjem spratu velelepne vile je smešten manji bazen, dva đakuzija i soba za masažu. Pevačica godinama odlazi u ovu ostrvsku zemlju, koju je jako zavolela i gde je stekla brojna prijateljstva, a i njena deca su se tamo školovala.

1 / 5 Foto: Kurir

Nakon što smo obišli Cecinu kuću, svratili smo do obližnje prodavnice - kako bismo saznali šta meštani misle o srpskoj pevačici.

- Najpoznatija srpskinja u Katsarki je Ceca! Godinama dolazi sa decom i porodicom na ovo mesto - a nije ni čudno kada baš ovde ima prelepu kuću. Često kupuje kod mene voće, a ja umem da pustim i neke njene pesme u prodavnici. Volela bih da odem na njen koncert, da je čujem uživo! Njena kuća je atrakcija za turiste iz Srbije, često dolaze da se slikaju ispred - čak i kad ona nije tu - rekla je prodavačica.

1 / 11 Foto: Kurir

Pevačica je nedavno na Instagram storiju objavila snimak sa večere gde se vidi da je na moru uživala u ženskom društvu. Pored Lidije, Cecine sestre, društvo su pevačici pravile kume i prijatelji - a iz svog doma na Kipru je bodirila i srpske sportiste na Olimpijadi u Parizu.

Bonus video:

00:15

Ceca sa njima uživa na Kipru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track