Sarajevo je ovih dana ugostilo mnoge poznate ličnost, kako iz regiona tako i iz sveta. Na crvenom tepihu filmskog festivala pojavila se i Seka Aleksić, koja je došla držeći se za ruke sa prijateljem.

Za ovu priliku, Seka je odabrala dugu kožnu haljinu braon boje, dok je u ruci držala predimenzioniranu pismo-torbu, pa su se mnogi zapitali šta se u njoj nalazi. Seka je na sebe skrenula pažnju u upečatljivoj kreaciji dizajnera Rick Owensa.


Owens je poznat po svojoj avangardnoj estetici, koja se savršeno uklopila u Sekin novi stil, koji često kombinuje dramatične elemente s modernim senzibilitetom. Aleksić, koja je već dugo prisutna na regionalnoj muzičkoj sceni, posljednjih godina privlači pažnju stilom koji je velika suprotnost onom s njenih početaka karijere, a ovaj odabir je dodatno osnažio njen prepoznatljivi imidž.

Nemanja Nikolić SEKA ALEKSIĆ IZDOMINIRALA NA CRVENOM TEPIHU! U Sarajevu prošetala s misterioznim muškarcem, a svi se pitaju šta nosi u torbi

Seka je odabrala asimetričnu haljinu izrađenu od materijala s visokim sjajem, koji reflektuje svetlost i naglašava svaki njen pokret. Haljina obavija njenu figuru, s naglašenim ramenima koja pridaju dodatnu dramatičnost izgledu.

S njom je crvenim tepihom prošetao i Adi Hasić, poznati bosanskohercegovački makeup artist, u odvažnoj kombinaciji iz Sekinog vlastitog modnog brenda. Adi je odabrao metalik bomber jaknu, široke hlače i mrežasti top, čime je dodatno naglasio spoj avangardne mode i urbane estetike.

whatsapp-image-20240823-at-7.57.45-pm-1.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Ovaj njihov zajednički trenutak na crvenom tepihu nije samo pokazao njihovu bliskost, već i snažan osjećaj za stil i sposobnost da donesu nešto novo i neočekivano.

Aleksićeva je podelila i delić atmosfere sa priprema za ovo veče iz hotelske sobe, a na meniju su se, kako drugačije kada ste u Sarajevu, našle - baklave!

Kurir.rs/bonjour.ba

Bonus video:

Kurir televizija SEKA ALEKSIĆ ISPRIČALA NAJVEĆI BLAM KOJI JE DOŽIVELA! Krađa kapica u tržnom centru: SAMO SAM POBEGLA I VRIŠTALA OD SMEHA!