KO JE TREĆA ŽENA BORE ČORBE KOJA JE UZ NJEGA U TEŠKIM TRENUCIMA: 28 godina je mlađa od rokera, a na ruci je istetovirao njen lik
Foto: Vladimir Šporčić

KO JE TREĆA ŽENA BORE ČORBE KOJA JE UZ NJEGA U TEŠKIM TRENUCIMA: 28 godina je mlađa od rokera, a na ruci je istetovirao njen lik

Stars -

Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba", nalazi se u bolnici u Ljubljani, gde je priključen na kiseonik. Uz njega je sve vreme njegova supruga Dubravkom.

Bora Đorđević se tri puta ženio, s prvom suprugom Draganom rastao se samo dva meseca pre njene tragične smrti. On se iznenada se zaljubio u izvesnu Aleksandru iz Čikaga, koja je ubrzo postala njegova druga supruga. Ispostavilo se ipak da ni u ovom braku Bora Čorba nije pronašao sreću te se par razveo 2014. godine.

Bora ni posle svega nije izgubio veru u ljubav te je u svoj život pustio lepu Dubravku Milaković, a njegova sadašnja, treća i, kako roker kaže, poslednja supruga, porušila je sva pravila koja je imao i promenila njegovu svakodnevicu.

Venčanje, Bora Đorđević, Santorini, Dubravka Milaković
foto: Privatna Arhiva

Muzičar se zbog ljubavi sa atraktivnom Slovenkom, koja je od njega mlađa 28 godina preselio u Ljubljanu, a venčali su se u maju 2016. na grčkom ostrvu Santorini. Svojoj voljenoj Dubravki posvetio je roman "Pusto ostrvo" na kojem bi kako kaže voleo ponekad da se nađe, ali bi i svoju suprugu kojoj na mnogo čemu može da zahvali, uvek poveo sa sobom. Što se i desilo - sa njom je išao na neka od najlepših putovanja i zavoleo ih.

Roker je na ruci istetovirao i njen lik i posvetio joj je i ceo album "Da tebe nije".

Ona mu je, kako je znao da kaže, vratila veru u ljubav i emocije. Pevač posle svega nije izgubio veru u ljubav, a Dubravka mu je pomogla da u svoj život uvede drastične promene i krene da živi kvalitetnijim životom.

1 / 6 Foto: Privatna Arhiva

Dubravka izbegava da se slika, čak je Bora veoma dugo nagovarao da objavi njene fotografije u knjizi. Trudili su se da sačuvaju svoju privatnost.

Nikad nije kasno da čovek spozna pravu ljubav, a Bora je napomenuo da je s Dubravkom spoznao njene najveće čari.

kurir.rs/ona.rs

Bonus video:

00:29

Bora Čorba o Slatinskoj Banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track