SURFUJE, PLANINARI I JAŠE UZ MORE, A UVEČE LUDUJE PO ŽURKAMA! Mili se čitavo leto ne smiruje, obišao sve najluksuznije destinacije
Foto: Printscreen

MAROKO i TURSKA, pa IBICA i ITALIJA!

SURFUJE, PLANINARI I JAŠE UZ MORE, A UVEČE LUDUJE PO ŽURKAMA! Mili se čitavo leto ne smiruje, obišao sve najluksuznije destinacije

Stars -

Popularni muzičar, producent i muzički dirktor "Granda" Aleksandar Milić Mili ovo leto je maksimalno iskoristiro za odmor i uživanje.

On trenutno boravi na Ibici gde se preko dana, kao pravi hedonista, baškari u luksuznom apartmanu u kom je odseo i kupa na prelepim plažama, dok se uveče provodi na ludim žurkama.

Aleksandar Milić Mili
foto: Printscreen Instagram

Zanimljive trenutke sa letovanja Mili deli sa fanovima, te su pratioci tako mogli videti da je imao prilike da bude u noćnom provodu u lokalu u kom je nastupao čuveni DJ Dejvid Geta.

Posetio je i luksuzni Besso restoran gde se rezervacija čeka i do dva meseca, a odseo je u hacijendi staroj 140 godina.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Međutim, njegov odmor je započet u Maroku, gde nije nbilo ništa manje zabave. Kako je poznato da je Milić avanturističkog duha, javnost je sa oduševljenjem pratila njegov Instagram profil gde je objavljivao detalje sa ludog letovanja.

Alekandar je odlučio da se oproba u planinarenju, te se peo na Atlas, a nije izostavio ni provod u Marakešu.

Što se tiče zabave na plaži, Mili, naravno, ni nju nije zaobišao, već je naučio da surfuje, ali i da jaše konje i to sve na obali mora!

Nakon toga je otputovao u Tursku gde se zadržao nešto kraće, a kako saznajeo, Ibica neće biti njegova poslednja destinacija ovog leta.

On je odlučio da svoj odmor produži i sebe počasti još jednom luksuznom destinacijom, a to je Italija.

Bonus video:

01:34

Mili o novoj voditeljki Ani Sević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track