OSVOJIO 100.000€ U RIJALITIJU I NESTAO! Proglašen je za najpametnijeg učesnika ikada: Danas je profesor u školi, a izleda brutalno
Foto: Printscreen

evo gde je danas ivan ljuba

OSVOJIO 100.000€ U RIJALITIJU I NESTAO! Proglašen je za najpametnijeg učesnika ikada: Danas je profesor u školi, a izleda brutalno

Stars -

Prvi pobednik "Velikog brata", Ivan Ljuba, radi u muzičkoj školi kao profesor klavira i veliki je ljubitelj esktremnih sportova.

Gledaoce je osvojio inteligencijom, smirenošću i dobrotom, a odmah nakon završetka sezone je potpuno nestao iz javnosti.

Ivan Ljuba

Prvi pobednik rijalitija koji je 2006. godine "zaludeo Srbiju", ostao je upamćen kao jedan od najpametnijih učesnika rijalitija ikada.

Dobio je 100.000 evra, dao je nekoliko intervjua i učestvovao u jednom domaćem kvizu, nakon čega se posvetio onome što najviše voli - muzici.

Nakon pobede se u potpunosti posvetio karijeri pijaniste, a odmah po izlasku iz kuće imao je koncert sa Beogradskom filharmonijom.

Ivan Ljuba
foto: Printscreen/Facebook

- Što češće imam koncerte, to je manja trema. Izgledam sad kako izgledam, u rijalitiju sam dosta smršao, moja standardna težina je nešto drugo od toga... Možda sam sad malo teži... (smeh) I dalje ne gledam televiziju, trebalo bi internet malo više da koristim... - istakao je Ljuba u svom poslednjem intervjuu.

Beograđani ga često viđaju kako vozi bicikl na ulicama prestonice, a nedavno ga je i Kurir sreo na ulicama Beograda.

Godinama se profesionalno bavi paraglajdingom, pa je leteo na preko 2.000 metara u Turskoj i Grčkoj.

Ivan Ljuba
foto: Promo

Ivan, sada ima 43 godinu, ostaće upamćen kao jedini u istoriji domaćih rijalitija koji je bez skandala, psovki, preljuba i velikih svađa uspeo da odnese pobedu.

Bonus video:

00:16

Nove rijaliti učesnice vec prave prekršaje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track