Jelena Karleuša sinoć je nastupala na Trgu u Somboru i to samo veče nakon koncerta u Rumi.

Pop diva je dočekana pred velikim brojem obožavalaca koji su zaposeli Sombor od ranih popodnevnih časova, a JK je za ovu priliku izabrala nesvakidašnji scenski kostim.

img-4674.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

I dok je preksinoć nosila beli korset i dugu suknju, sinoć je raspametila publiku crnim kožnim vrućim pantalonama sa natpisom "celebrity" koje su se savršeno uklopile uz crno-belu kožnu jaknu, sa pažljivo dizajniranim detaljima u vidu zvezdica.

Instagram  Jelena Karleuša - koncert u Somboru 1

Ispod jakne, pevačica je nosila crni donji veš i top, dok je stajling upotpunila crnim naočarima i kaubojskim kaišem preko stomaka, naglašavajući svoje zgodno seksi telo.

Kada se pojavila na bini, publika je reagovala oduševljeno, uz vrisku i aplauze, dok je već od prve pesme atmosfera eksplodirala.

Privatna arhiva Karleuša napravila dar-mar u Somboru

Obožavaoci, ne samo iz Sombora već i iz okolnih gradova, pa i Mađarske, uživali su u hitovima mega zvezde, a tokom nastupa, u jednom trenutku, Karleuša je skinula jaknicu i ostala u izazovnom topu, a onda zamešala kukovima uz ritam muzike.

Privatna Arhiva KARLEUŠA U SOMBOR STIGLA, PA SVE NA NOGE DIGLA! JK u vrućim pantalonicama i topiću zapalila masu, poruka na kostimu sve govori!

Ovaj potez izazvao je pravi haos u publici koja je pala u trans, prateći svaki njen pokret.

Kao i u Rumi, JK je koncert u Somboru završila lajv izvođenjem balade "Runde".

img-4675.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija Jelena Karleuša napravila spektakl u Rumi