Jovan Pejić, sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, o kojem je u više navrata pisano da je veoma skroman mladić, dugo je radio u butiku za 33.000 dinara, a nedavno se zaposlio na televiziji kod Željka Mitrovića.

Sin poznate pevačice je popularan i na društvenim mrežama, gde neretko deli privatne trenutke sa Zlatom, otkrivajući detalje o njoj koje javnost nije znala.

jovan-pejic.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Na svom Tiktoku pokrenuo je serijal "ocenjujem stvari koje radi moja majka", te krenuo redom. Otkrio je da ga je gađala senfom, ali i da kupuje kućne aparate koji brzo završe u kontejneru.

"Veruje više televiziji nego meni, kupi blender i posle 5 dana završi u kanti. Bravo Zlato, činiš dobra dela. Kontejner ispred zgrade je vredniji od našeg stana", napisao je.

"Gađa me čime stigne kad vidi da dolazim mokar iz teretane (najzanimljiviji predmet do sada je senf). Nije kul Zlato, svi treniraju jako, a i napolju je pretoplo", dodao je.

screenshot-3.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Zlata i Jovan su nedavno viđeni kako posećuju zajedno zgradu Pinka na Dedinju, baš u trenucima dok su novi rijaliti igrači tamo snimali profile, zbog čega se nagađa da će i oni ući u rijaliti ovog septembra.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

Kurir televizija Zlata Petrović stigla na slavlje kod Slobe i Jelene