SRPSKA PEVAČICA SE UDALA ZA ITALIJANA! Napravila gala svadbu u BG: Mladoženja pevao serenadu ispred zgrade, pa zaigrali kolo
Foto: Instagram

SRPSKA PEVAČICA SE UDALA ZA ITALIJANA! Napravila gala svadbu u BG: Mladoženja pevao serenadu ispred zgrade, pa zaigrali kolo

Stars -

Mira Maletković, poznatija kao M.IRA, učestvovala je na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", gde je briljirala i ušla u finale, sada se udala se za Italijana, a svadba je organizovana u Beogradu.

00:55

Udala se pevačica za Italijana

Naime, na društvenim mrežama objavljeni su snimci sa slavlja koje je oduševilo sve. Njen izabranik je prvo došao po nju ispred zgrade u kojoj Mirjana živi, a onda joj je otpevao i serenadu.

M.IRA
foto: Printscreen

Italijan je odabrao pesmu Predraga Živkovića Tozovca - Mirjana, dok je ona se posmatrala sa svoje terase.

Nakon toga, Mira je sišla, zaplesali su uz pesmu "L'italiano", vijorile su se zastava Italije i Srbije, a na kraju je pao i poljubac.

M.IRA
foto: Printscreen

Nakon toga, par je otišao u centar grada gde su zajedno odigrali srpsko kolo, zastave su se ponovo vijorile, a mlada i mladoženja nisu skidali osmeh sa lica.

Mira je zablistala u jednostavnoj venčanici sa golim leđima koja je savršeno istakla sve njene atribute, a mladoženja se odlučio za košulju i pantalone.

M.IRA
foto: Printscreen

Inače, Mira Maletković, rođena 7. juna 1994. godine. Sa završenim studijama arhitekture, Mira je svoju karijeru započela u Italiji, tačnije u Milanu, gde je svoj talenat i strast usmerila ka arhitektonskom dizajnu. Međutim, tokom perioda karantina, Mira je otkrila svoju ljubav prema muzici i počela je da piše tekstove i komponuje melodije za svoje pesme.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:32

Svadba Tamare i Darka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja