PevačicaRada Manojlović oduševila je svoje obožavaoce novim albumom pod nazivom "Prva dama". Naime, Rada je odlučila da album objavi baš na njen 39. rođendan.

Pevačica je sada posebno emotivna, pa se zahvalila svima koji su u nju verovali.

amig-05092023-0144.jpg
Antonio Ahel/ATAImages 
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Najveća zahvalnost mojoj sestri Maji, Vladimiru Rankoviću koji su verovali u mene, digli me sa dna kad je bilo najteže i doprineli da ovaj dugoočekivani projekat "Prva Dama" konačno ugleda svetlost dana. Hvala i svim prijateljima i porodici koji su mi pružili podršku tokom čitavog procesa, verovali u mene i ohrabrivali me da nastavim. Vaša ljubav i vera u mene dali su mi snagu da ostvarim svoje snove - poručila je Rada i nastavila:

- Hvala svim saradnicima, muzičarima, producentima i svima koji su na bilo koji način učestvovali u stvaranju albuma "Prva Dama". Vaš talenat, posvećenost i trud učinili su da ovaj projekat postane nešto posebno. Posebno hvala mojim fanovima koji su strpljivo čekali na ovo izdanje i koji su mi konstantno davali motivaciju da dam sve od sebe. Vaša podrška znači sve. Ovaj album je rezultat zajedničkog truda i ljubavi, i nadam se da će svaka pesma na njemu pronaći put do vaših srca.

rada-manojlovic-16072023-0003.jpg
Vladimir Vasic/ATAImages 
foto: Vladimir Vasic/ATAImages

Podsetimo, Rada je menadžersku ulogu u svojoj karijeri prepustila sestri Maji. Ona je leto provela radno, a sada osim rođendana ima još jedan veliki povod za slavlje.

Kurir/Blic/Preneo: I.L.

Bonus video:

kurir televizija RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA DEO POSLEDNJE PESME MARINE TUCAKOVIĆ: TEKST JE STRAŠAN! Rekla šta joj je poslednje poručio Milan Stanković