"ZATVORILO MU SE OKO OD BOTOKSA!" Mitar Mirić na Tašu kao prepariran posle posete plastičaru! Mreže gore od komentara (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić, Printscreen, Shutterstock

ŠTA MU BI?

"ZATVORILO MU SE OKO OD BOTOKSA!" Mitar Mirić na Tašu kao prepariran posle posete plastičaru! Mreže gore od komentara (VIDEO)

Stars -

Mitar Mirić je sinoć nastupao na Tašmajdanu na koncertu povodom 100 godina Radio Beograda, a sve je iznenadilo to što se pevač previše izbotoksirao.

Mitar je nastojao da za ovu priliku sve bude pod konac, pa je očigledno, posetio salon za ulepšavanje, gde je prešao i granicu.

Mitar Mirić
foto: Printscreen TikTok

Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, mnogi misle da je Mitar preterao i da mu ne priliči da se na ovakav način ulepšava.

- Mislim da ovaj čovek ni ne vidi šta je napravio od sebe! Gde mu ovo stoji, Mitar se maltene sija od botoksa! Mitru se oko zatvorilo od botoksa! Mirić je toliko ofarbao obrvice pijavice da je ovo pakao! - bili su neki od komentara na Instagramu.

Podsetimo, Radio Beograd proslavio je 100 godina postojanja na dva sjajna koncerta održana na stadionu "Tašmajdan". U petak veče nastupila su velika imena zabavne muzike, dok su u subotu publici sjajno veče priredile zvezde narodne muzike.

Ovom prilikom, pevačici Lepi Lukić dodeljena je nagrada "Zlatni mikrofon", a po silasku sa scene ona nije krila svoju sreću i zadovoljstvo i sve vreme je bila nasmejana, pa se svima ljubazno zahvaljivala na čestitkama.

Mitar Mirić
foto: Printscreen, Shutterstock

Kurir.rs/republika/Preneo: A.P.

Bonus video:

01:28:47

SCENIRANJE 11.06.2023. MIJATOVIC KODIC SOFRONIJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja