MAJA BEROVIĆ POPILA KAZNU PRED KONCERT! Izašla na binu pa se obratila ženi policajca koji ju je zaustavio: Gospođo...
Foto: Nemanja Nikolić

MAJA BEROVIĆ POPILA KAZNU PRED KONCERT! Izašla na binu pa se obratila ženi policajca koji ju je zaustavio: Gospođo...

Stars -

Maju Berović na putu ka Trgovištu zaustavila je policija, nakon čega je zbog prekoračenja brzine upućena kod sudije za prekršaje.

Maja je, naime, održala je spektakularan koncert u Trgovištu, na koji je kasnila pola sata. Maja je nakon prve pesme publici prvo uputila izvinjenje, a onda se obratila gospođi u publici koja je supruga policajca koji ju je zaustavio, pošto joj je on otkrio da je upravo njegova žena otišla na njen koncert i da je čeka da stigne.

- Dragi moji, jako mi je drago što sam sa vama večeras ovde, prvi put. Mnogo sam srećna zbog toga, želim da uživamo svi zajedno u dobrim pesmama, a pre toga želim da vam se izvinim za ovo malo kašnjenje. Mi smo upravo došli od sudije za prekršaje, malo smo brže vozili... - priznala je Maja.

Sarajevo Film Festival, Maja Berović
foto: Nemanja Nikolić

- Sledeća pesma je za gospođu čiji nas je muž zaustavio. Samo da Vam kažem gospođo, Vaš muž je u pravu, krivi smo! - kazala je muzička zvezda sa osmehom, a ovo njeno iskreno i duhovito obraćanje izazvalo je smeh i aplauz kod mnogobrojne publike.

Oduševila izgledom na crvenom tepihu

Inače, nedavno je Maja Berović oduševila sve prisutne stajlingom na premijera filma "Megdan: Između vode i vatre" na jubilarnom 30. Sarajevo Film Festivalu.

Maja Berović je na crvenom tepihu zablistala u elegantnoj šljokičavoj haljini koja ističe obline, sužava struk.

Navodno je ovu kreaciju platila oko 1.115 evra, a mnoge žene su požele da je imaju u svom ormanu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja