POSLE VESNE DE VINČE I OVOM POZNATOM BIZNISMENU SE UKLANJA SPLAV! Komunalci izašli na teren, on sve gleda sa klupe! FOTO
Foto: Petar Aleksić, Printscreen Instagram

na licu mesta

POSLE VESNE DE VINČE I OVOM POZNATOM BIZNISMENU SE UKLANJA SPLAV! Komunalci izašli na teren, on sve gleda sa klupe! FOTO

Stars -

Splav Vesne de Vinča na kojem je ona živela 19 godina krajem juna je izmešten sa Ušća. Jutros je istu sudbinu doživeo i biznismen Dejan Popović Tigar.

Njegov objekat na vodi premešta se sa 25.maja.

Dejan Popović Tigar
foto: Kurir

U prilog tome svedoče fotografije koje je napravio paparaco Kurira.

Komunalne službe nadležne za uklanjanje splavova „zakucale su na vrata“ Popoviću, koji ih je spremno dočekao.

Dejan Popović Tigar
foto: Kurir

Nekoliko inspektora bilo je na terenu, a poznati biznismen je porazgovarao sa njima. Patrole čuvenih komunalaca bile su takođe parkirane ispred objekta.

U jednom trenutku Dejan je sa nadležnim organima seo na klupu i posmatrao svoj i ostale objekte.

Dejan Popović Tigar
foto: Kurir

Taj objekat biće premešten kao i ostali kojima je obezbeđena druga lokacija, a neki će biti trajno uklonjeni. U oktobru prošle godine je najavljeno da će više od 100 splavova biti uklonjeno, a među prvima je to učinjeno sa objektom prve žene kompanije Mis Ju kojoj su takođe komunalci došli da uruče rešenje o iselenju, što je ona istog trena učinila.

Dejan Popović Tigar
foto: Kurir

Vesna je na brodu živela godinama, ali se jedno vreme preselila na Vračar kako bi bila uz majku i brinula o njoj. Nažalost, nakon što ju je izgubila pre tri godine, Jugovićeva se vratila u svoju oazu na vodi koju zove "De Vinča Boat".

Vesna de Vinča
foto: Damir Dervišagić, Kurir

Malo je reći da je Vesna od broda napravila pravu oazu sreće, gde se nije znalo da je lepše posmatrati izlazak ili zalazak sunca. Dom na vodi Vesne de Vinče više se ne nalazi na ušću Save u Dunav.

Sa druge strane,Popović pod nadimkom Tigar u javnosti važi za kontroverznog biznismena, koji je bio u vezi sa brojnim estradnim umetnicama, starletama, rijaliti učesnicama, a na društvenim mrežama ističe luksuzni život kojim živi.On je u žižu javnosti dospeo kada su izvršitelji zakucali na vrata pevača Ace Lukasa zbog duga prema Popoviću.

Dejan Popović Tigar
foto: Printscreen/Instagram

Lukas je ranije rekao da je Popović zelenaš, kao i da je od njega uzimao novac, ali da mu je novac vratio. S obzirom na to da su bili "drugari", Lukas od njega nije uzeo račun, pa su završili na suđenju.

Dejan Popović Tigar, Aca Lukas
foto: Instagram Printscreen, Damir Dervišagić

Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s Tigrom, a Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

Dejan je poznat po "druženju" sa starletama, među kojima se našla i Stanija Dobrojević, a pričalo se i Ružica Veljković. Tigar i na društvene mreže objavljuje svoje brojne izabranice i njihova gola tela. Njegov Instagram je preplavljen fotografijama skupocenih satova, novčanica od 500 evra i slikama šampanjca koji ispija u bazenu.

Dejan Popović Tigar
foto: Instagram Printscreen
01:53

DOK NAROD KLECA, ESTRADA UŽIVA U RASKOŠI! Povećavaju plate članovima benda, POSKUPLJUJU NASTUPE! Zna koliko košta samo OVA stvar!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja