Retko kome sa estrade pođe za rukom da se probije u inostranstvu. Do sada su u tome uspele Jelena Karleuša, Dijana Rokvić alijas Didi Džej i Ljupka Stević, koja je svojevremeno snimila duet sa reperom Snup Dogom.

I mladi pevač koji je poznat pod nadimkom Golub privukao je veliku pažnju u Egiptu. On je sa koleginicom Jana Lena snimio pesmu čiji je naziv izazvao opšte interesovanje javnosti posebno arapskog sveta.

image090.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna arhiva

U pitanju je numera pod nazivom “Katila”, a svi oni koji razmeju arapski shvatili su da je reč o opasnom tekstu.

U nazivu pesme je reč “ubica”, a podjednako opasan je i ceo tekst dueta koji su obajvili pevač i pevačica koji su ovog leta napravili pometnju i na Crnogorskom primorju.

image161.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna arhiva

Golub i Ja Lena snimili su prethodno i duet pod nazivom “Gamila” koji broji preko tri miliona pregleda na jutjubu, a sada teže da novom pesmom obore i ovaj rekord.

image249.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna arhiva

U spotu za novu pesmu pojavljuje se i opasna plavuša, inače poznata srpska voditeljka i tiktokerka Vanja Veljić, koja je Golubu u potpunosti pomutila razum.

Kurir/ Informer

Kurir televizija "MUZIKA MI JE POSTALA DOSADNA, POČEĆU DA SNIMAM BLUZ" Estrada šokirala: Vlada kriza pesama, NAJBOLJE MI PROLAZE OBRADE