OGLASIO SE BIZNISMEN NAKON ŠTO MU JE UKLONJEN SPLAV! Dejan Popović Tigar ispratio akciju: Podržavam, biće na drugoj lokaciji
Foto: Kurir, Dragana Udovičić

Porodičan splav

OGLASIO SE BIZNISMEN NAKON ŠTO MU JE UKLONJEN SPLAV! Dejan Popović Tigar ispratio akciju: Podržavam, biće na drugoj lokaciji

Stars -

Biznismen Dejan Popović poznatiji kao Tigar kaže da podržava odluku gradskih vlasti o premeštanju splavova i štaviše za to je preuzeo inicijativu.

Paparaco Kurira uslikao je jutros biznismena, na 25.maju gde on ima objekat na vodi, kada je dočekao komunalnu policiju.

Dejan Popović Tigar
foto: Kurir

- U toku je akcija uklanjana i premeštanja splavova koji se nalaze kod 25.maja na Dorćolu. To je naš porodični splav i biće kao i svi drugi izmešten na drugu lokaciju. U potpunosti podržavamo ovu akciju gradskih službi i uzeli smo dobrovoljno učešće u istoj - rekao je Popović za Kurir.

Vlasnik zlatare čija je vrednost oko 40 miliona dolara, neretko na društvenim mrežama pokazuje luksuz u kojem svakodnevno uživa.

Dejan Popović Tigar, skupoceni satovi
foto: Profimedia, Instagram Printscreen

On je nedavno gostovao u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića, gde je obrazložio kako izgleda njegov život, odnosno da je neophodno da ima lično obezbeđenje.

- Već 15 godina imam službu ličnog obezbeđenja i pratnje, a nije to prouzrokovano time što postoje otvoreni problemi, ali jednostavno lakše je funkcionisanje kada je u pitanju neka organizacija. Recimo, oni stalno parkiraju automobile, isto tako postoje uvek pretnje imovinske, lične, tako da mislim da je služba obezbeđenja i neke lične pratnje neophodna ukoliko se čovek iole bavi nekim ozbiljnijim biznisom.

Dejan Popović Tigar
foto: Printscreen Instagram
04:15

KADA SRETNEM MERLINA ON TAČNO ZNA KAD KO ŠTA JEDE U SARAJEVU! Ado Gegaj: Estrada je bilo kultno mesto, emocija je bila FANTAZIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track