PEVAČICI SIN PREMINUO PRE 10 GODINA, ONA SE SLOMILA U EMISIJI: Progovorila o najbolnijoj temi: Posle toga ostavila sam muža...
Foto: Printscreen Youtube Grand

tuga

PEVAČICI SIN PREMINUO PRE 10 GODINA, ONA SE SLOMILA U EMISIJI: Progovorila o najbolnijoj temi: Posle toga ostavila sam muža...

Stars -

Takmičarka muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" Olivera Blagojević oduševila je publiku i gledaoce svojim glasom, a onda je sve rasplakala teškom životnom pričom.

Naime, ona je smogla snage da progovori o bolnoj temi. Olivera je pre deset godina izgubila sina, a kako kaže, u šou programu se pojavila kako bi ispunila njegovu želju.

Olivera Blagojević
foto: Printscreen Youtube Grand

- Želela sam da otpevam pesmu „Raširi ruke, o majko stara“ jer sam veoma emotivna kada nju pevam. Izgubila sam sina pre deset godina. Svakodnevno mi je pevao tu pesmu, a ja ću samo da je prenesem vama. Sada je sa mnom moj sin Lazar, a Dragoljub je preminuo pre deset godina - rekla je Olivera nakon čega je obuzela lavina emocija.

Ni nakon najvećeg gubitka, Oliveru život nije prestao da gazi, već je usledio razvod, kao i borba za egzistenciju.

Ipak, volju za životom i borbenost nikada nije izgubila, a članovi porodice su joj bili najveći vetar u leđa da nastavi dalje.

- Od kada sam izgubila sina totalno drugačije posmatram sve. Bila sam sputavana u svemu i onda sam shvatila da kada se izgubi nešto mnogo draže da je život trenutak. Shvatila sam da moram da živim. Ostavila sam muža, tu je bilo nekih razmirica i Lazar je krenuo sa mnom. Snašli smo se uz pomoć moje majke i moje braće. Oni su mi sve pored sina- rekla je sa suzama u očima u razgovoru za Grand.

Olivera Blagojević
foto: Printscreen Youtube Grand

- Verujte mi da ne znam ni ja gde nalazim snagu. Uvek sam bila zvrk, nemirna, ali odakle tolika snaga u meni verujte da ne znam. Vera me drži i imam još jednog sina i živim za njega, šta da vam kažem, eto tako je- rekla je sa knedlom u grlu.

Njena životna priča osim što je rasplakala region, motivisala je i ohrabrila mnoge ljude.

Njen nastup bio je praćen velikom količinom emocije, a takmičarka je tako reći brisala suze tokom izvođenja ove numere.

- Šta ste sve prošli kroz život, ali stojite čvrsto i sigurno. Pročitao sam neke stvari iz vaše biografije dok ste se predstavljali i sve vreme spuštam glavu da vas ne gledam, kako ne bih i ja pustio suzu. Svaka vam čast, ispunili ste sebi želju… Želim vam sve najlepše– poručio je Uroš Živković Oliveri, vidno dirnut njenom životnom pričom.

Kurir/Blic/Preneo: I.L.

Bonus video:

05:55

STARS EP 374

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track