U VRHUNCU SLAVE NESTALI SA SCENE! Batalili muziku, jedan kamiondžija, drugi prodaje osiguranje, a on našao muža i živi u Americi
Foto: Promo

U VRHUNCU SLAVE NESTALI SA SCENE! Batalili muziku, jedan kamiondžija, drugi prodaje osiguranje, a on našao muža i živi u Americi

Stars -

Veliki broj je onih koji su okušali sreću u estradnim vodama, stekli popularnost i slavu pesmama i albumima, a onda se se povukli u potpunu ilegalu. Baš u trenucima kada je publika očekivala da pune hale i dvorane, oni su rešili da stave tačku na karijeru i okrenu se drugačijem načinu života.

Zoran Vanev

Proslavio se hitom „Južna pruga”, kao i pesmama „Lila”, „Momak i po”. Publika ga je obožavala, ali on je odlučio da stopira svoju muzičku karijeru. Preselio se u Švajcarsku sa porodicom, i bavi se zdravstvenim osiguranjem.

Zoran Vanev
foto: Instagram

Deen

Fuad Backović, poznatiji kao Deen, ostao je upamćen kao jedan od predstavnika Bosne i Hercegovine na "Evroviziji", ubrzo potom nestao je sa javne scene, ali i sa Balkana, pošto već nekoliko godina živi i radi u Americi.

Naime, nekadašnji član boj benda "Seven up" iznenadio je domaću javnost kada je našao muža i objavio da se zbog ljubavi sa muškarcem preselio na drugi kontinent.

Deen
foto: Pritnscreen/Instagram

Danijel Đokić

Početkom 2000. godine jedan od najpopularnijih pevača bio je i Daniel Đokić, koji je snimio duetsku pesmu sa Draganom Mirković i bio oženjen naslednicom Bogoljuba Karića i koleginicom Danicu.

Pevač je kratko bio u braku sa Danom Karić, ali su vrlo brzo shvatili da nisu jedno za drugo. Daniel se u jednom periodu bavio i glumom, igrao je u TV sapunici "Jelena", a potom se preselio u Nemačku gde je nastavio da se bavi ovim poslom. Mediji su ranije preneli da Daniel nije u potpunosti napustio Srbiju i da se uspešno bavi izdavanjem apartmana na Zlatiboru.

Rame uz rame sa Draganom, Danijel Đokić
foto: Nemanja Nikolić

Milan Stanković

Najpopularnija tinejdž zvezda dvehiljaditih, kasnije jedan od najpopularnijih muških izvođača, Milan Stanković potpuno je šokirao domaću javnost kada se pre pola decenije povukao sa scene i nestao iz javnosti. Poznato je da se posvetio duhovnom životu i da mnogo vremena provodi po manastirima, gde je navodno bio i iskušenik. Prema pisanju domaćih medija, Milan Stanković razvio je biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

Milan Stanković
foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

- Milan je još otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni - pričao je izvor blizak pevaču za "Republiku".

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:36

RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA DEO POSLEDNJE PESME MARINE TUCAKOVIĆ: TEKST JE STRAŠAN! Rekla šta joj je poslednje poručio Milan Stanković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track