LEKARI NE MOGU DA OPERIŠU BORU ČORBU Mediji u Sloveniji bruje o borbi za život frontmena Riblje čorbe
Foto: Damir Dervišagić, Kuriri

LEKARI NE MOGU DA OPERIŠU BORU ČORBU Mediji u Sloveniji bruje o borbi za život frontmena Riblje čorbe

Stars -

Nekoliko slovenačkih portala u poslednjih nekoliko dana prenelo je vest o teškom zdravstvenom stanju Bore Đorđevića i to isključivo pozivajući se na informacije iz naših medija.

Kako smo se uverili na licu mesta, oni nemaju nikakvih novih saznanja o zdravstvenom stanju obolelog rokera, a svi tekstovi govore o tome da je on u teškom stanju i da se lekari u Ljubljani bore za njegov život.

Bolnica u Ljubljani
foto: Shutterstock

- Bora Đorđević je zbog teške upale pluća hospitalizovan u Ljubljanskom kliničkom centru! Bora na respiratoru, njegovo stanje je ozbiljno! Frontmen Riblje čorbe je na respiratoru, lekari ne mogu da ga operišu - neki su od naslova u tamošnjim medijima.

Bora Đorđević
foto: Printscreen

U svim navedenim tekstovima mogu se pročitati izjave menadžera grupe Baneta Obradovića o njegovom zdravstvenom stanju, kao i objava grupe na Fejsbuku da su Bori zabranjena putovanja.

Ekipa Kurira nalazi se na licu mesta, odakle ćete dobijati sve najnovije informacije o slavnom rokeru i njegovoj borbi za život.

Bora Đorđević
foto: Printscreen

Podsetimo, juče je Obradović potvrdio da je Đorđević intubiran: - Borino stanje je nepromenjeno, intubiran. Nikakva intervencija mu nije rađena, leži u bolnici. Pluća i dalje jako loša, svi se nadamo najboljem - izjavio je njegov menadžer.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:44

Bora Čorba dobio nagradu za kantautora godine i nagradu za životno delo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track