Kada se Igor Panić alijas Nući, pojavio na sceni, mnogi su mislili da će njegova popularnost biti kratkog daha, međutim, ne samo što je nastavio da osvaja region hitovima, već je i postao jedan od uticajnih mladih izbođača.

Igor Panić je rođen 1996. godine, završio je četvrtu beogradsku gimnaziju, a školovanje je nastavio na Fakultetu za medije i komunikacije.

Ipak, dok o muzici rado priča, ovaj mladi izvođač privatni život se trudi da sakrije od očiju javnosti.

Repera su povezivali sa mladom pevačicom Anđelom, poznatija kao Kobrica Dobrica. Njih dvoje imaju čak i zajedničku pesmu "Sve zbog tebe".

Iako su mnogi iz njegovog okruženja znali za tu vezu, Nući u javnosti ipak rešio da ostane misteriozan po tom pitanju.

Inače, velika polemika bila je i oko izgovaranja njegovog imena. Pravilno je "Nući", a Igor je u više navrata objašnjavao kako je do karakterističnog nadimka došlo.

"To ime je nastalo u srednjoj školi. Posle jednog izlaska, drugar je to izgovorio. Prvo je bilo "Panucci" i ja sam se tome dugo protivio. Međutim, kako sam krenuo ozbiljnije da snimam pesme, odlučio sam da izbacim "Pa" i da se zbog estetike piše "Nucci". Dakle, da rešim misteriju, nije Nuki, Nuči, Nuci, već Nući", objasnio je muzičar ranije za medije.

jk.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Nući je imao sukob sa JK o kojem se naširoko pisalo, ali i pričalo. Nedavno je u intervju za Kurir govorio o svađi sa pop divom.

- Ja se s Jelenom nisam svađao. Meni je sve to bilo zanimljivo. Nisam ni ogorčen ni ljut, samo mi je bilo zabavno. A s Milicom se samo digitalno ne volim, ali čujemo se i poželeo sam joj mnogo sreće kad je imala koncert.

Bonus video:

Kurir Nući