BORA ČORBA U KRITIČNOM STANJU: Novinar Kurira iz Ljubljane otkriva najnovije informacije iz bolnice gde je hospitalizovan roker
Foto: Damir Dervisagic, Shutterstock

kurir televizija

BORA ČORBA U KRITIČNOM STANJU: Novinar Kurira iz Ljubljane otkriva najnovije informacije iz bolnice gde je hospitalizovan roker

Stars -

Muzičar Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, već nekoliko dana leži u teškom stanju u Kliničkom bolničkom centru u Ljubljani.

Vest o njegovom zdravstvenom stanju uznemirila je fanove širom regiona, a slovenački mediji aktivno prate svaki korak u razvoju situacije.

Bora Čorba, Bora Đorđević, Riblja čorba, koncert, Sava Centar
foto: Damir Dervišagić

Novinar Aleksandar Panić uključio se u emisiju "Puls Srbije" direktno iz Ljubljane, gde je izvestio o trenutnoj situaciji.

- Nalazimo se ispred kliničkog-bolničkog centra gde Bora Čorba leži u teškom stanju. Nažalost, stanje je i dalje kritično, a Bora je intubiran na odeljenju intenzivne nege - rekao je Panić, dodajući da su posete zabranjene osim najbližim članovima porodice.

Aleksandar Panić
foto: Kurir televizija

Panić je istakao da slovenački mediji intenzivno prate razvoj događaja, ali da većina informacija potiče iz srpskih izvora, prvenstveno iz Kurira.

- Nema puno novih informacija, ali svi se nadaju boljem ishodu - dodao je Panić.

Bora Đorđević poslednjih godina živi povučeno u Sloveniji, gde je stekao poštovanje lokalnog stanovništva. Panić je opisao da je Bora u Sloveniji bio poznat kao „fini komšija“ i da je provodio mirne dane, često dolazeći u Beograd.

- Ljudi ga ovde vole i poštuju, živeo je mirno i povučeno - rekao je Panić.

03:15

BORA ČORBA U KRITIČNOM STANJU! Novinar Kurira iz Ljubljane otkriva najnovije informacije iz bolnice gde je hospitalizovan roker

Novinar i njegova ekipa planiraju da posete Borinu kuću u Ljubljani i saznaju više o njegovom životu u ovoj zemlji.

- Nadamo se pozitivnim informacijama o njegovom zdravstvenom stanju - dodao je Panić.

Komunikacija sa članovima Borine porodice je za sada ograničena. Njegova supruga se povukla iz javnosti i nije u kontaktu sa medijima, dok je menadžer Bane Obradović preuzeo ulogu izvora informacija o muzičarevom zdravstvenom stanju.

- Supruga se ne javlja i van je javnosti, što je potpuno razumljivo u ovakvoj situaciji - objasnio je Panić.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

Novinar Kurira ispred bolnice gde leži Bora Đorđević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track