SAŠA KOVAČEVIĆ JE NJU LUDO VOLEO PRE ZORANE! Bili godinama u vezi, a ona se nakon raskida udala za njegovog popularnog kolegu!
Foto: Printscreen/Pink

SAŠA KOVAČEVIĆ JE NJU LUDO VOLEO PRE ZORANE! Bili godinama u vezi, a ona se nakon raskida udala za njegovog popularnog kolegu!

Stars -

Saša Kovačević juče je napunio 39 godina, a već godinama unazad u skladnoj vezi je sa partnerkom Zoranom.

Njih dvoje nisu stali na ludi kamen, iako su sigurni u svoju ljubav. Saša je Zoraninu ćerku prihvatio kao svoju, te su svo troje veoma srećna porodica, a popularni pevač uvek je bio "slab" na zgodne devojke.

Saša Kovačević, devojka
foto: ATAIMAGES

Jedna od njegovih bivših devojaka bila je Jovana Jocić, koja je posle njega uplovila u romansu sa Vladom Savićem iz "Magla benda". Njih dvoje su bili kratko u braku iz kojeg imaju ćerku Anđeliju.

Posle raskida, Saša i Jovana ostali su u dobrim odnosima i svako je krenuo svojim putem.

Jovana Jocić
foto: Printscreen/Instagram

- Jovana radi i dosta vremena provodi van Srbije. Nema razloga da budemo u lošim odnosima. Mi smo toliko vremena proveli zajedno i svašta proživeli... To je naravno tako kada se ljudi raziđu na neki normalan način, a sa moje strane je sve bilo normalno. Naš raskid nije bio buran, završili smo bez ružnih reči i uvreda - rekao je pevač posle raskida.

Kovačević je ubrzo uplovio u romansu sa Zoranom Tasovac, sa kojom je i danas u vezi.

I Jovana je posle raskida od Vlade odmah našla dečka Italijana.

Bonus video:

00:03

Skinuo se Saša Kovačević, pokazao trbušnjake

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja