CELO VALJEVO SE DIVI JEDNOJ KUĆI! Velelepno dvorište puno cveća: Majka Željka Joksimovića od porodične kuće napravila raj
Foto: Printskrin/Instagram

CELO VALJEVO SE DIVI JEDNOJ KUĆI! Velelepno dvorište puno cveća: Majka Željka Joksimovića od porodične kuće napravila raj

Stars -

Željko Joksimović odrastao je u Valjevu. On je u porodičnoj kući živeo sa bratom Sašom i roditeljima Vesnom i Branislavom.

Željkova majka Vesna je napravila pravi raj u njihovoj kući u Valjevu.

novogodišnji nastup, Željko Joksimović
foto: Milan Maricic/ATAImages

Njihova nekretnina je ograđena drvenom ogradom, a Vesna Joksimović je sve sredila po svojoj meri i napravila pravu oazu mira.

Vesna Joksimović
foto: Printscreen

Može se primetiti da je Vesna veliki ljubitelj cveća koje neretko pokaže svojim pratiocima zbog čega često dobija pregršt komplimenata da je prava domaćica.

Vesna Joksimović
foto: Printskrin/Instagram

U kući Joksimovića u Valjevu pruža se uredan travnjak prošaran bokorima svih boja, a posebno se ističe žbun belih ruža koji se može videti i na Vesninom Instagram profilu.

Vesna Joksimović
foto: Printskrin/Instagram

Željko danas živi u vili sa suprugom Jovanom

Inače, Joksimović danas živi u velelepnoj vili sa suprugom, voditeljkom Jovanom Joksimović i decom, a pevač je ovako govorio o prelasku u Beograd.

- Dolazak u Beograd za mene je bio razaranje sistema, šok. Uvideo sam da me čekaju mučne godine truda, rada, odricanja, neprospavanih noći, očaja... Ništa nije bilo onako kako sam mislio da će biti, osim moje želje da uspem. A zaista borio sam se kao lav. U nekim momentima bilo je najlakše odustati i vratiti se kući, a dešavalo se da budem i gladan, nesretan, izigran i potpuno sam. Jedva sam sastavljao kraj sa krajem u prvo vreme. А nekako mi je bilo poražavajuće da odustanem i kažem: Pokušao sam, ali nisam uspeo. Zato sam radio bez stanke, i noću i danju i bio uveren da će to neko jednom prepoznati - ispričao je Joksimović jednom prilikom.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

05:13

TRUDIM SE DA SINU USADIM TRADICIONALNE VREDNOSTI! Saša Joksimović progovorio o porodici i otkrio kako vaspitava sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja