Jedan od naših najpoznatijih rokera Bora Đorđević nalazi se u bolnici u Ljubljani gde je prikačen na respirator.

Frontmen grupe Riblja čorba ima problema sa plućima, a prema poslednjim informacijama, priključen je na respirator zbog komplikacija, međutim, pojavile su se dezinformacije o rokerovom trenutnom zdravstvenom stanju.

2005tamara-trajkovic-17.jpg
Tamara Trajković 
foto: Tamara Trajković

Sada se tim povodom ponovo oglasio Borin menadžer, Bane Obradović koji je je oštro reagovao na ovakve natpise na društvenim mrežama:

2101-vladimir-sporcic.jpg
Vladimir Šporčić 
foto: Vladimir Šporčić

- Bora Đorđević se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolesću pluća. Lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra. Dobija odgovarajuće terapije, Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki natpisi posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima jedne legende, koja se bori za zivot, nije korektno i nije ljudski, Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga sto je izneseno i nema više šta da se kaže. Svi čekamo dobre vesti - rekao je Borin menadžer za Kurir.

Podsetimo, kako smo u ponedeljak nezvanično saznali od osoblja bolnice, Borino stanje je i dalje jako teško i životno je ugrožen, a tim vrhunskih stručnjaka radi sve kako bi muzičar iz ove životne bitke izašao kao pobednik.

Bonus video:

Kurir televizija BORA ČORBA U KRITIČNOM STANJU! Novinar Kurira iz Ljubljane otkriva najnovije informacije iz bolnice gde je hospitalizovan roker