"SVOJU LJUBAV PREMA PUBLICI NE NAPLAĆUJEM KAO SEVERINA"! Aca Lukas žestoko potkačio koleginicu iz Hrvatske: Odrekni se honorara
Foto: ATAImages, Shutterstock

frka oko dočeka u sarajevu

"SVOJU LJUBAV PREMA PUBLICI NE NAPLAĆUJEM KAO SEVERINA"! Aca Lukas žestoko potkačio koleginicu iz Hrvatske: Odrekni se honorara

Stars -

Aleksandar Vuksanović iliti Aca Lukas podigao je prašinu nakon što je javno rekao da želi da nastupa besplatno za doček Nove godine u Sarajevu umesto Severine, koja će za to dobiti ogromnu cifru. Budžet za doček u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, prema pisanju tamošnjih medija, je 800.000 konvertibilnih maraka, odnosno 400.000 evra, od čega je najveći deo namenjen pevačici iz Hrvatske.

Ta vest je kao bomba odjeknula u medijima, a popularni muzičar je detaljno za Kurir obrazložio svoju odluku.

Severina, Aca Lukas
foto: Petar Aleksić, Ana Paunković, Shutterstock

- Zaista mi nije jasno zašto ovolika halabuka oko moje ponude gradonačelnici Sarajeva?Jasno i glasno i vrlo precizno sam rekao da sam spreman da bez ikakve nadoknade pevam građanina Sarajeva za Novu godinu, a da, po meni, prilično nenormlnu i zasigurno skroz nerealnu sumu novca za jedan nastup gospođa da tim istim građanima, jer sam siguran da bi oni imali mnogo veće koristi nego dotična, koja je u svojoj karijeri zaradila sasvim dovoljno da bi mogla jednom i da se odrekne takvog honorara u korist svoje “verne publike". Ja u životu jesam zaradio i nisam baš toliko gladan da svoju “ljubav” naplaćujem na ovakav način. Razmislite da li podrška koju nekome daje dotična treba građane Sarajeva da košta 400.000 evra? I kakva bi podrška dotične bila da nije tih 400.000 evra?!

Aca Lukas
foto: Zorana Jevtić, Kurir

- Ovo što sam ja želeo da pokažem i da uradim svojom iskrenom ponudom za nastup građanima Sarajeva je to da se ljubav ne kupuje, a da ubeđenje i stav o bilo čemu nema nijednu drugu cenu osim nula evra.Iza svoje izjave stojim i tvrdim da ću pored već zakazanog nastupa koji imam za Novu godinu koji uopšte nije jeftin, ali ima svoje ekonomsko opravdanje ( za razliku od ….). čekati da neko razuman prihvati moju ponudu Sarajevu i da ću iz sveg srca pevati i napraviti najbolju žurku do sada - poručio je Lukas.

01:13

Dragana Mirković nastavlja da niže uspešne koncerte

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja