Novinar Kurira Aleksandar Panić javio se iz Ljubljane i preneo najnovije informacije o zdravstvenom stanju forntmena grupe Riblja Čorba, Bore Đorđevića:

- Evo već je treći dan kako izveštavamo o zdravstvenom stanju Bore Čorbe. Želeo bih da pročitam najnoviju poruku koju sam upravo dobio od menadžera Baneta Obradovića, menadžera Riblje Čorbe, sa najnovijim informacijama o zdravstvenom stanju Bore Čorbe koje glase:

On je i dalje u kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hronično-opstruktivnom bolešću pluća. Lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno oba bubrega i jetra. On dobija odgovarajuće terapije, bori se junački.

Menadžer apeluje na javnost da prestanu sa natpisima, posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što ovim trenucima jedne legende koja se bori za život nije korektno i nije ljudski.

Porodica se naglašava jer sem ovoga što je izneseno i nema više što da se kaže i svi čekamo neke bolje vesti.

kurir televizija MENADŽER RIBLJE ČORBE IZNEO NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU BORE ĐORĐEVIĆA: Bori se junački, prestanite sa zlonamernim komentarima!

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

Kurir televizija BORA ČORBA U KRITIČNOM STANJU! Novinar Kurira iz Ljubljane otkriva najnovije informacije iz bolnice gde je hospitalizovan roker