ACA LUKAS PROGOVORIO O LJUBAVNIM AVANTURAMA! Otkrio je li istina da može 48 SATI BEZ PAUZE, a evo šta je rekao o Dragani Mirković
Foto: Nemanja Nikolić

KAZANOVA SA ESTRADE

ACA LUKAS PROGOVORIO O LJUBAVNIM AVANTURAMA! Otkrio je li istina da može 48 SATI BEZ PAUZE, a evo šta je rekao o Dragani Mirković

Stars -

Pevač Aca Lukas govorio je za Kurir televiziju o saradnji sa Draganom Mirković, a potom i o svojoj reputaciji velikog zavodnika:

- Šta reći, Dragana Mirković je ubedljivo najveća naša zvezda i sadašnjice i prošlosti.

Na pitanje da li je Dragani našao dečka pevač je odgovorio:

02:00

ACA LUKAS PROGOVORIO O LJUBAVNIM AVANTURAMA! Otkrio je li istina da može 48 sati bez pauze, a evo šta je rekao o Dragani Mirković

- Dragana Mirković i ja u našim godinama ne možemo - ni ona da ima dečka, ni ja da imam devojku. Možemo da imamo samo prijateljw sad. Šalim se naravno. Ja Draganu volim, poštujem i cenim. Strašna je pevačica, velika zvezda i dobar drug.

Aca Lukas poznat je kao veliki zavodnik, a iskreno je odgovorio da li ga je odbila neka žena, kao i da li je imao svaku koju je poželeo.

- Da li misliš da bi se bez muzike neko okrenuo za mnom. Toliki sam zavodnik da vodim 48 sati ljubav bez prestanka, jel tako? Ja sam bio sa dosta žena u životu i kad sve sabereš nisam ukupno bio 48 sati.. Pusti me bre tih ljubavnih priča. Meni to više liči na lovačke nego na ljubavne priča odmah da ti kažem.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:41

BILO JE MNOGO EMOTIVNO, ALI JEDAN MOMENAT JE BIO POSEBNO SNAŽAN Aca Sofronijević otkrio šta ga je najviše ganulo na svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja