Ana Bekuta jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike, izvođač izuzetnih vokalnih sposobnosti, održala je u sredu uveče na velikoj bini u Vranju koncert u okviru kulturno-turističke manifestacije "Dani Vranja".

ana1.jpg
Kurir/T.S. 
foto: Kurir/T.S.

Pesmom Imam jedan život, Ana Bekuta započela je svoj nastup, a publici se obratila rečima "Vranje dobro veče , dobro veče dobri ljudi"

Nizali su se hitovi: Ja nisam rođena da živim sama, Rano moja, Bekrija, Ostavljena, Veseljak .. Posebnim ovacijama Vranjanci, a bilo ih je mnogo ispratili su pesmu Zlatiborske zore.

ana5.jpg
Kurir/T.S. 
foto: Kurir/T.S.

Publika je pevala zajedno sa Anom pokazujući da su Vranjancima omiljeni svi njeni hitovi.

"Bravo... Svaka čast ", poručila im je Ana.

Na veliko zadovoljstvo brojne publike u Vranju Ana Bekuta je otpevala svoju novu pesmu Ne daju da ostarimo zajedno, rekavši da nije slučajnost što je promocija nove pesme baš u Vranju.

ana2.jpg
Kurir/T.S. 
foto: Kurir/T.S.

U publici su bili pripadnici svih generacija starijih i mlađih i svi su pevali Anine pesme uglas.

"Ona je kraljica dobre pesme", bio je samo jedan od komentara iz publike na sinoćnom koncertu Ane Bekute.

ana6.jpg
Kurir/T.S. 
foto: Kurir/T.S.

Pre koncerta Ane Bekute na Trgu Staniše Stošića već po tradiciji nastupili su trubači.Zvuk trube okupio je veliki broj građana, zaljubljenike muzike ovog kraja.

Manifestacija "Dani Vranja" ove godine obeležava jubilej 20 godina održavanja uz igru, pesmu i tradiciju. Pokrovitelj je Grad Vranje.

Bonus video:

Kurir Ana Bekuta kod Sofre na svadbi