SANJA VUČIĆ U LESKOVCU NAPRAVILA SPEKTAKL! Pevačica pevala ispred 12.000 ljudi, pa poručila: Konačno mogu da govorim bez ustezanja
Foto: Pixel studio

SANJA VUČIĆ U LESKOVCU NAPRAVILA SPEKTAKL! Pevačica pevala ispred 12.000 ljudi, pa poručila: Konačno mogu da govorim bez ustezanja

Stars -

Muzička zvezda Sanja Vučić svojom koncertnom otvorila je treće veče na 34. "Roštiljijadi", i pevala pred 12.000 ljudi.

Nastup je započela hitom "Zelenooka", a potom su ređali hitovi za njenog albuma prvenca "Remek delo" i EP-a "Makadam", a publika je sa njom pevala uglas od prve do poslednje reči. Sanja je priredila sjajan provod svojim fanovima i bez obzira na ogradu, ispunili prostor ispred bine.

Sanja Vučić
foto: Pixel studio

- Mnogo mi je drago što sam u mom kraju, na Jugu Srbije i gde mogu da govorim onako našim dijalektom, bez ustezanja (smeh) - kaže Sanja i dodaje:

- Veliki sam gurman, sve sam pojela, sve specijalitete sa roštilja i odlično je sve, baš kao za mene. Moj muzički program je raznolik, ima tu više žanrova, stilova, pevam i pesme drugih izvođača, jer moj opus još uvek nije toliko širok, nemam svojih pesama da mogu dva sata da pevam samo svoje pesme. Ali, tu ima pesama za sve od 7 do 77 godina - veli muzička zvezda.

01:22

Sanja Vučić napravila spektakl u Leskovcu

U toku svog nastupa na "Roštiljijadi", Sanja je podsetila leskovčane i na hitove iz grupe "Hurricane", kao što su "Favorito", "Legalan", "Loco, loco" i druge.

Pevačica je dobijala poklone od publike, odnosno popularne šnalice i ruže. Nastup je trajao više od tri sata, a publika je svojim kućama otišla promukla od pevanja sa Sanjom.

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja