MARINA I FIRČI PONOVO ZAJEDNO! Bivši partneri zajedno na najveseliji dan, zbog ovoga im se i ćerka vratila iz Amerike! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

MARINA I FIRČI PONOVO ZAJEDNO! Bivši partneri zajedno na najveseliji dan, zbog ovoga im se i ćerka vratila iz Amerike! (FOTO)

Stars -

Marina Perezic i Ivan Fece Firči iako nikada svoju ljubav nisu krunisali brakom, iz nje su dobili dve ćerke Miju i Lunu koja se prošle nedelje udala.

Kako Kurir saznaje, Luna je doṣ̌la iz Amerike kako bi se venčala u Hrvatskoj, a intimnoj ceremoniji prisustvali su i njeni roditelji, pa smo nakon mnogo godina imali priliku da vidimo Marinu i Firčija na zajedničkoj fotografiji.

Marina Perazić
foto: Printscreen

I dok je mlada blistala u dugoj svilenoj haljini bele boje i bidermajerom od belih ruza, ponosna mama istakla je svoju vitku figuru u crnoj kratkoj haljini, dok je Firči bio u odeći koja je njegov stil po kome je i inače prepoznatljiv.

Podsetimo, Luna je imala želju da pođe maminim stopama, pa se prijavila za svojevremeno najpopularnije muzičko takmičenje na našim prostorima „Prvi glas Srbije“. Međutim, odustala je od takmičenja, a onda se posvetila manekenskoj karijeri, tvrde mediji.

Za Lunu svi kažu da je slika i prilika slavne majke, te da izgleda isto kao pevačica u tim godinama, a njena sestra Mija ne zaostaje po lepoti.

Bonus video:

00:55

UDAJE SE DŽEJEVA ĆERKA! Acko Nezirović: Biće velika svadba, a mogu misliti šta bi bilo da je on tu HTEO JE DA POZOVE POLA EVROPE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja