MILAN STANKOVIĆ SE POVUKAO SA ESTRADE I POSVETIO VERI: Sad otkrio kako se hrani, objavio fotografiju u pola noći
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

MILAN STANKOVIĆ SE POVUKAO SA ESTRADE I POSVETIO VERI: Sad otkrio kako se hrani, objavio fotografiju u pola noći

Stars -

Pevač Milan Stanković već neko vreme je posvećen hrišćanstvu, povukao se u ilegalu, ali poslednjih dana je postao aktivniji na svom Instagram profilu. Tako je Milan sada pokazao kako se hrani, pa je slikao picu koju je naručio nešto malo posle ponoći.

Inače, Stanković je u jednom periodu kuburio sa viškom kilograma, ali je uspeo da smrša čak 15 kilograma i vrati svoju liniju od ranije.

Milan Stanković
foto: Pritnscreen/Instagram

Kako je muzičku karijeru stavio na "stendbaj" mnogi su se pitali od čega popularni pevač živi. Prema pisanju domaćih medija, Milan Stanković razvio je biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

- Milan je još u martu prošle godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni - pričao je pre nekoliko meseci izvor blizak pevaču za "Republiku".

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:36

RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA DEO POSLEDNJE PESME MARINE TUCAKOVIĆ: TEKST JE STRAŠAN! Rekla šta joj je poslednje poručio Milan Stanković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja