Pevač Milan Stanković povukao se u ilegalu, okrenuo se veri, a o njegovom privatnom životu se malo toga zna. Milan se sinoć oglasio na Instagramu i pokazao kako se hrani. Inače, Stanković je u jednom periodu kuburio sa viškom kilograma, ali je uspeo da smrša čak 15 kilograma i vrati svoju liniju od ranije.

Milanu je težina ranije oscilirala, nekada je bio na jakim treninzima i mogao da se pohvali pravim "pločicama" na stomaku, da bi se kasnije one potpuno istopile, a kilaža povećala. Promene se kod njega naročito primećuju na licu.

milan-stankovic.jpg
Pritnscreen/Instagram 
foto: Pritnscreen/Instagram

Kako bi smršao, Milan je počeo da trenira i radi mršavljenja, odlučio se za keto dijetu. To je režim ishrane u kojem se značajno umanjuje unos ugljenih hidrata. Zasniva se na principu da telo razgrađuje ugljene hidrate u glukozu i nju koristi kao energiju. Kad nema dovoljno ugljenih hidrata, telo ulazi u stanje poznato pod nazivom ketoza. U toku ketoze, telo efikasno sagoreva masti i koristi njih umesto glukoze. Baš zato je keto dijeta vrlo popularna.

Podsetim, Pevač već duže vreme mir pronalazi u pravoslavlju, ali ne planira da se zamonaši. Tako je on tokom svojih boravaka u manastiru izučio tajne manastirske kuhinje, a jedno vreme je sam pomagao monaštvu u trpezariji.

Pevač se strogo se pridržava kanona pa posti sve poste. Tako je jednom prilikom otkrio da tokom posta jede humus. On obožava obožava namaz od leblebija i predlažio je verziju koja se priprema na vodi.

kurir.rs/lepa i srećna

Bonus video:

kurir televizija RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA DEO POSLEDNJE PESME MARINE TUCAKOVIĆ: TEKST JE STRAŠAN! Rekla šta joj je poslednje poručio Milan Stanković