ŽENA SLOBODANA RADANOVIĆA SE ZAIGRALA U FOTOŠOPU! Jelena objavila sliku sa mužem, a ono što je uradila odmah je otkriveno
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

Raskrinkali je

ŽENA SLOBODANA RADANOVIĆA SE ZAIGRALA U FOTOŠOPU! Jelena objavila sliku sa mužem, a ono što je uradila odmah je otkriveno

Stars -

Supruga Slobodana Radanovića Jelena zaigrala se u fotošopu.

Nju su raskrinkali korisnici društvene mreže "X" koji su detaljno opisali i priložili dokaz šta je promenila na sebi kako bi izgledala atraktivnije na internetu.

Ona je fotografiju najpre objavila na svom profilu, ali ju je brže-bolje uklonila. Uzalud, jer si pratioci na vreme printskrinovala objavu i sačuvali dokazni materijal, koji se uveliko šeruje i komentariše na ovoj platformi.

Jeja Radanovic
foto: instagram

- Ono kad hoćeš da imaš bujnu kosu,izvajanu silikonsku zadnjicu,da ti muž nema stomak koji visi, da on ima lepe noge i da mu zadnjica nije slepljena, pa se malo zaigraš u fotošopu. Objava je obrisana da li zbog manjka lajkova ili joj neko ukazao na loš fotošop ko zna- napisao je jedan od korisnika društvene mreže "X".

Radanovićeva lepša polovina je veoma aktivna na Instagramu, ali očigledno da nije obratila pažnju na detalje koji oštrom oku "X" pratiocima nisu promakli. Kako to obično biva usledili su komentari:

- Je l ste vi videli kako Jelena uživo izgleda? Nema veze sa onim što pokazujje na mrežama- jedan je od komentara.

Jelena Radanović
foto: Printscreen/Instagram

Ima i nih koji su bili kritičniji:

- Silno želi da bude kao i sve ostale napumpane, ali se nije dovoljno uradila. stvarno mi nije jasno zašto ima potrebu toliko da se pući i da pokazuje kao da je neka riba, kada nema veze kako izgleda uživo. To mora da su neki kompleksi- glasio je komentar na X-u.

Inače, Radanovićeva posećuje plastičnog hirurga, pa je uradila usta, stavila je silikone u zadnjicu i grudi, obrve je popunila, a stomatolog joj je promenio kompletno zube.

Jeja Radanovic
foto: instagram

Nedavno su se na internetu pojavile slike iz njene prošlosti, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti. Naime, objava na društvenoj mreži "X" tvrdi da je Jelena navodno želela da postane poznata i pre nego što je započela odnos sa Slobom U toj objavi se pominje i video spot Kaje Ostojić, u kojem je Jelena imala ulogu pre više od 10 godina. Ova neobična vest dodatno je privukla pažnju javnosti na Jeleninu prošlost i ambicije, ali prvenstveno izgled.

Kaja Ostojić, Sloba Radanović
foto: Kurir Televizija, ATAImages, Printscreen
00:05

Katarina Živković objavila snimak posle porođaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja