DRAGANA DŽAJIĆ VITKA I SITA! Džajina ćerka dovela liniju do savršenstva: U ovakvom izdanju je nikada niste videli
Foto: Marina Lopičić

Neguje svoj duh i telo

DRAGANA DŽAJIĆ VITKA I SITA! Džajina ćerka dovela liniju do savršenstva: U ovakvom izdanju je nikada niste videli

Stars -

Dragana Džajić je živa lutka. Bez obzira na godine, sve dame žele da izgledaju sjajno i da se osećaju samouvereno. Naslednici Dragana Džajića to, po svemu sudeći, polazi za rukom.

Svesna je da je postizanje vitke figure i zdrave kože izazovno, ali uz nekoliko jednostavnih pravila i navika koje i sama promoviše na društvenim mrežama postiže željeni cilj. Zato manekenka sija.

Dragana džajić
foto: Instagram

U prilog tome svedoče fotografije koje je objavila na društvenim mrežama. Ona se fotografisala u teretani i na spravama pokazala vitku liniju.

Dragana džajić
foto: Instagram

I ishrana Džajine naslednice, po svemu sudeći, bazirana je na zdravim namirnicama. Kad god se pojavi u javnosti Dragana pleni kako šarmantnim osmehom, tako i zanosnom figurom. Iako je genetika bila blagonaklona prema njoj, ako uzmemo u obzir da je majka, njena figura je za svaku pohvalu.

Dragana Džajić
foto: Printscreen/Instagram

Nju mnogi smatraju za ljubiteljku plastične hirurgije, ali ona je jednom prilikom za demantovala da se podrvrgla drastičnim estetskim intervencijama.

- Ne treba tome pridavati značaj. Da li je neko uradio nešto ili nije, to je stvar te osobe. A drugo, treba imati u vidu da sam ja jako mlada devojka i meni nije potrebno da radim nešto. Mada, kada budem malo starija, verovatno ću i ja imati potrebu da korigujem nešt o- objsnila je ona.

01:53

DOK NAROD KLECA, ESTRADA UŽIVA U RASKOŠI! Povećavaju plate članovima benda, POSKUPLJUJU NASTUPE! Zna koliko košta samo OVA stvar!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja