RADIO SA CELOM ESTRADOM, A CECI NIJE HTEO DA PRODA OVE PESME: Završile kod pevačice koja je na njima napravila vrtoglavu karijeru
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

RADIO SA CELOM ESTRADOM, A CECI NIJE HTEO DA PRODA OVE PESME: Završile kod pevačice koja je na njima napravila vrtoglavu karijeru

Stars -

Goran Ratković Rale jedan je od najplodonosnijh kompozitora i aranžera u Srbiji. U karijeri dugoj 30 godina nema pevača koji je popularan, a da nije radio s njim. Spisak je dugačak: Indira Radić, Stoja, Lepa Brena, Jana, Ceca Ražnatović, Mina Kostić, Sejo Kalač, Tanja Savić i mnogi drugi.

Pričalo se da je Ceci napravio dva albuma ali da je od njih pevačica odustala.

Ceca, Svetlana Ceca Ražnatović, Izbori, Glasanje
foto: Damir Dervišagić

- Nije tačno. Ceca mi je tražila da joj dam pesme "Zmaj" i "Nisam sumnjala". Rekla mi je: "Rale, te dve pesme su moj život". Rekao sam joj da mi je žao, ali nisam mogao to da uradim jer sam ih za Indiru pisao. Ceca je pesme čula kod Marine i dopale su joj se - ispričao je Rale ranije za Kurir.

Otkrio je i pravi istinu o pesmi "Zmaj". Naime, pričalo se da ju je napisala jedna devojka koja je bila na samrti i da ju je posvetila svom dečku.

Indira Radić
foto: Kurir/Maša Kostić

- Ma znam za tu priču. Ne znam dal da rušim sve to (smeh). Marina je pisala tekst, sećam se kad sam otišao kod nje, pita me: "Šta ćeš da piješ?". Ja se odvalio od alkohola, kad ona meni čita tekst koji je genijalan, ali kad sam čuo stih "budi uvek kao zmaj", skočim i kažem: "Ženo, jesi ti bre normalna, kakvi zmajevi". Ona mrtva hladna kaže: "Pa to ti je najbolje u pesmu, ali promeniću". A Indira traži da joj Marina ponovi stih i viče kako je do odlično, pa onda viče na mene da nisam normalan. I stvarno, posle se ceo album zvao "Zmaj".

Bonus video:

00:41

Ana Nikolić i Rale proslavljaju uz šampanjac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja