NAKON STRAVIČNE NESREĆE OSTAO INVALID, PA IZGUBIO SINA Strašna sudbina pevača ledi krv u žilama: Ovo je jedva preživeo
Foto: Printscreen/ zdravkoskender / instagram

NAKON STRAVIČNE NESREĆE OSTAO INVALID, PA IZGUBIO SINA Strašna sudbina pevača ledi krv u žilama: Ovo je jedva preživeo

Stars -

Pevač Zdravko Škender u životu se susreo sa više bolnih i neočekivanih nesreća i tragedija, a sa posledicama se i dalje nosi. Ostao je u kolicima nakon udesa 1980. godine, izgubio majku, brata, sina. Ni bračni i ljubavni “padovi” nisu ga poštedeli, a sada se suočava i sa teškim finansijskim stanjem.

Zdravko Škender
foto: Printscreen

U detinjstvu je svirao džez trubu i od malih nogu je pokazivao interesovanje i talenat za muziku. Imao je svoj bend Ad Astra u kome je pevao prateće vokale i svirao bas gitaru.

Trenirao je fudbal u Šibeniku, ali 1980. godine je doživeo saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori. Jedan Zdravkov prijatelj je poginuo, a on je imao povredu kičme i ostao je nepokretan.

Iste godine je započeo solo karijeru. 2010. godine su mu ukrali invalidska kolica vrenda 3.000 evra, da bi ih nepoznati prolaznik nakon dva dana pronašao u lokalnom kvartu kako se sa njima igraju deca, nakon čega mu ih je vratio.

Pevačev sin Tomislav iznenada je preminuo u 39. godini.

- Vreme koje prolazi ne donosi zaborav, već ljubav i sećanje na tebe. Ostaćeš voljen i nikad zaboravljen. Tvoj tata - napisao je pevač na godišnjicu smrti sina.

Kurir/Naj-portal

Bonus video:

01:48

PEVAČ UČESTVOVAO U MASOVNOJ TUČI ZBOG DEVOJKE: Bilo je četiri na jedan, ali nisu znali da sam iz bokserske porodice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track