"KADA JE POBEDIO, IMAO SAM OSEĆAJ KAO DA SAM DOBIO FERARI!" Kakve reči Saše Kovačevića: Nole je naš ponos, stalno nas inspiriše
Foto: Shutterstock/Printscreen

kurir televizija

"KADA JE POBEDIO, IMAO SAM OSEĆAJ KAO DA SAM DOBIO FERARI!" Kakve reči Saše Kovačevića: Nole je naš ponos, stalno nas inspiriše

Stars -

Saša Kovačević, jedan od najpopularnijih pop pevača na domaćoj sceni, poznat po energičnim nastupima i hitovima koji osvajaju publiku, otkrio je u emisiji "Puls Srbije" kako provodi leto i šta publika može da očekuje na njegovom predstojećem koncertu na Savskom keju u Novom Beogradu.

- Letnje večeri donose posebnu notu koncertima. Nisam nastupao na Novom Beogradu već nekoliko godina, pa očekujem dobru energiju i odličan provod. Ovaj koncert će sigurno biti nešto čime ćemo obeležiti ovo leto - rekao je Kovačević, pozivajući sve ljubitelje njegove muzike da dođu i uživaju u dobrom zvuku.

Saša Kovačević
foto: Kurir televizija

Iako je leto za njega uglavnom radno, Saša uspeva da pronađe vreme i za odmor.

- Nedavno sam se vratio sa odmora u Turskoj, gde sam napunio baterije. Vikendi su rezervisani za nastupe, dok radnim danima uglavnom radim u studiju - otkrio je pevač, dodajući da već planira nove pesme koje će obradovati svoju publiku.

15:13

KADA JE POBEDIO, IMAO SAM OSEĆAJ KAO DA SAM DOBIO FERARI! Kakve reči Saše Kovačevića: Nole je naš ponos, stalno nas inspiriše

Kovačević je priznao da nije previše aktivan na društvenim mrežama, iako to njegovi bližnji često kritikuju.

- Možda deluje da često postavljam fotografije, ali kada se sve sabere, godišnje okačim svega nekoliko slika - rekao je, dodajući da više voli da deli trenutke sa nastupa nego iz privatnog života.

Govoreći o savremenim trendovima u muzičkoj industriji, Kovačević je istakao da je muzička scena danas brža i zahtevnija nego ikada pre.

- Šou biznis danas brzo 'sažvaće i ispljune' ako nisi aktivan. Iako sam već dugo na sceni, trudim se da pratim trendove, ali ostajem veran svom stilu - rekao je.

Saša Kovačević
foto: Kurir televizija

Kovačević se osvrnuo i na svoje prijateljstvo sa Novakom Đokovićem, prisetivši se trenutka kada je pevao najboljem teniseru sveta u svom restoranu.

- Nole je ponos Srbije. Njegovi uspesi inspirišu i motivišu sve nas. Osećam se kao da smo svi dobili ferari - rekao je Saša, čestitajući Đokoviću na svim postignućima.

Novak Đoković
foto: Shutterstock

Pred kraj razgovora, Kovačević je podelio svoje planove za budućnost, najavljujući nove pesme i potencijalno izdanje albuma.

- Radimo intenzivno na novim pesmama, biće za svakoga po nešto, a što se spotova tiče, videćemo da li će biti egzotičnih lokacija - rekao je pevač.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:03

Skinuo se Saša Kovačević, pokazao trbušnjake

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja