"S LAZETIĆEM NEMAM NIKAKAV ODNOS, IAKO IMAMO SINA" Sani Armani godinama nema na TV, a ovo je razlog što je otišla iz Srbije
Foto: Zorana Jevtić, Nenad Kostić

"S LAZETIĆEM NEMAM NIKAKAV ODNOS, IAKO IMAMO SINA" Sani Armani godinama nema na TV, a ovo je razlog što je otišla iz Srbije

Stars -

Bivša voditeljka Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, dvehiljaditih važila je za jedno od najomiljenijih televizijskih lica, ali je voditeljski posao ostavila po strani i odselila se iz Srbije.

Ona već godinama živi u Los Anđelesu i o njenom životu se malo zna, a nedavno je ispričala niz detalja koji intrigiraju javnost.

Sani Armani
foto: Privatna Arhiva

Voditeljka emisija "Siti klub" i "Sanimetar" nam je tad ispričala da se uvek raduje dolasku u Srbiju i da joj sve nedostaje ovde, kao i to da se život u Americi dosta razlikuje, ali se na to privikla vremenom.

- Naravno, i moja porodica, prijatelji, rodni grad, naši specijaliteti... Sve mi je falilo. Bila sam prošle godine kratko, ali sada sam došla na malo duže i baš se radujem - rekla je Sani i otkrila čime se bavi danas.

- Tamo sam radila poslednjih godina, a ovde dolazila na kraći odmor. Tamo je sve polako, palme, Sunce, usporen je fazon. Dosta se razlikuje. Ovde radim dve serije, sada sam iza kamere. Jedna je o našim uspešnim sportistima - otkrila je.

Draškovićka, koja se sad bavi producentskim poslom, sa fudbalerom Nikolom Lazetićem je dobila sina Luku, a sa bivšim suprugom danas nema kontakt. Ona je istakla da je veoma ponosna na svog naslednika, koji je privržen sportu.

Nikola Lazetić
foto: FSS

- Nije počeo profesionalnu sportsku karijeru, ali neguje sportski duh. Uvek je na fudbalu, aktivan je. Ponosna sam na njega, izrastao je u dobru osobu - rekla voditeljka.

- Sa bivšim suprugom uvek sam bila u okej odnosima, a sada nemamo neke odnose, s obzirom na to da je Luka već veliki momak, svoj je čovek i gradi svoje odnose.

- Nema ništa uzbudljivo u mom ljubavnom životu. Nemam ni šta da sakrijem, ni čime da vam se pohvalim - odgovorila je bila.

kurir.rs/blic

Bonus video:

03:30

NAJEMOTIVNIJI NASTUP U SRBIJI IKADA! Natalija i Sani Trik fx se grlili i ljubili u studiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track