ISPLIVALE ŠOK GLASOVNE PORUKE JK I BAKE PRASETA! On je pozvao da dođe kod njega, ona mu poručila: Doći ću, ali posle moram...
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Shutterstock

ISPLIVALE ŠOK GLASOVNE PORUKE JK I BAKE PRASETA! On je pozvao da dođe kod njega, ona mu poručila: Doći ću, ali posle moram...

Stars -

Baka Prase očigledno gaji velike simpatije prema Jeleni Karleuši, pa joj je tako u jednom od svojih lajvova poslao glasovnu poruku u kojoj je pozvao da porazgovaraju kod njega o raznim temama.

Baka Prase
foto: Kurir

- Pozdrav Jelena! Ovde Baka Prase, na lajvu sam, drago mi je. Da li biste želeli da dođete kao gošća jedan dan da pričamo ovako o životu i nekim s*ksualnim iskustvima? Naravno, šalim se, ali da prođemo neke životne teme i da kockamo malo zajedno. Bilo bi mi veliko zadovoljstvo. Pozdrav. Volimo vas ovde svi. Institucija i ja - poslao je poruku Baka JK, a kasnije tokom večeri usledio je i Karlin šok odgovor:

- Dobro veče Bako, mislim Prase, institucijo! Ovo nije moj seksi glas, samo sam se sad probudila jer idem na neki nastup, pa ću da se spremam. Naravno da ću da dođem. Ja sam očekivala taj poziv, samo što moram posle da te j…m… Znaš, kako to ide kod nas starijih teta - rekla je u poruci Jelena jutjuberu što je nju oduševilo.

Uskoro su usledili i komentari gledalaca, koji su bili oduševljeni Jeleninim šmekerskim potezom:

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

- Koja likuša! Auu, JK carica! Rešila! Jelena lik, svaka čast! Zakucala te je - samo su neki od komentara.

Budući da je u pitanju Baka Prase, postoji mogućnost da se radi o veštačkoj inteligenciji i da je glas Jelene Karleuše fingiran.

Bonus video:

00:13

Karleuša napravila dar-mar u Somboru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track