PEVALO SE, ALI I PAMETNO ULAGALO
Foto: Kurir

Nova epizoda Stars specijala danas od 16.10 č. na Kurir televiziji

PEVALO SE, ALI I PAMETNO ULAGALO

Stars -

Sve tajne estrade otkrijte uz Stars specijal

Iz studija Stars specijala Kurir televizije, formata koji je u najkraćem roku pobrao simpatije publike, današnju dozu intriga i zabave, donose vam Ivan Kleut, Olivija Jontić, Milica Stanimirović i Vanja Camović.

Tema o kojoj javnost bruji danima je slučaj pevačice Severine koja je stigla na granični prelaz Bajakovo, ali u Srbiju, gde je pošla da peva na jednoj privatnoj zabavi u Beogradu, nije ušla. Zbog svega što se u tih nekoliko sati dogodilo na graničnom prelazu, Seve se okrenula i vratila kući. I šta ćemo sad?

Stars specijal
foto: Kurir

Prethodnog vikenda, Radio Beograd proslavio je 100 godina postojanja i to sa dva sjajna koncerta održana na stadionu "Tašmajdan". Odabrali smo nekoliko poznatih dama čije izjave ili skandale nismo komentarisali, već isključivo stajlinge. Mada, neki stajlinzi su gori i od najgorih skandala.

One koji su život proveli pevajući i pametno ulažući glava ne boli. Jedino od cifara na bankovnom računu. Nećete verovati, ali nekim poznatim ličnostima na račun svakog meseca ležu čak tri penzije, a uz to neki ubiraju plodove i kroz privatni biznis. Danas smo za vas istraživali ko to sa estrade u svojoj trećoj dobi mirno živi i uživa, zbog prethodno pomenutog.

Fenomen rijaliti šou programa ne prestaje da trese Srbiju. Ko je najviše zaradio, ko je upropastio život a ko procvetao - pričamo o tome u susret jeseni i novim rijaliti formatima koji nas čekaju.

Stars specijal
foto: Kurir

Uz sve ove teme, pratimo stanje Bore Đorđevića iz Ljubljane, odakle nam se uključuje naš kolega, novinar Kurira, Aleksandar Panić. Donosimo vam i ekskluzivne intervjue sa zvezdama narodne muzike, Nadom Topčagić i Gocom Lazarević.

Gledajte Stars specijal danas od 16.10 časova (ili u repriznom terminu večeras 00.30 časova), na Kurir televiziji! Otkrivamo za vas sve tajne estrade!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja