NAĐITE NEKOG KO ĆE DA VAS GLEDA KAO TEU DEČKO! Bila je prevarena, stajala ispred vrata bivšem, a sada cveta
Foto: Nenad Kostić, Printscreen/Instagram

Jasna poruka

NAĐITE NEKOG KO ĆE DA VAS GLEDA KAO TEU DEČKO! Bila je prevarena, stajala ispred vrata bivšem, a sada cveta

Stars -

Za Teu Tairović bi se moglo reći da je srećna žena u ljubavi. Tako i deluje, a kako i ne bi kada je dečko tretira kao kraljicu.

On muzičku zvezdu prati u stopu, fotografiše i snima na nastupima dok peva na sceni, namešta kaiš na sandali, a i vodi računa da se oseća sigurno i voljeno u svakom trenutku.

Tea Tairović
foto: Instagram

Popularna pevačica nikad nije bila srećnija jer u poslednjih nekoliko meseci u njenom životu sklopile su se sve kockice -i na poslovnom i na emotivnom planu. Njen partner kako stvari stoje čini sve da ona bude ispunjenija nego ikada pre.

Tea Tairović
foto: Instagram

Iako joj karijera već godinama ide uzlaznom linijom, u ljubavi je nije pratila sreća. Udvarača je bilo na svakom koraku, ali Tea je prošla kroz ljubavni brodolom dok nije srela pravog. Zbog emotivnog razočarenja čak četiri godine je bila sama. Zato je energiju i vreme posvetila poslu, postigla zavidan uspeh,najpre stekla titulu kraljice bakšiša, a onda su usledili hitovi, koncerti, puni klubovi.

Sada uživa i poslovno i privatno.

Tea Tairović
foto: Instagram

To su primetili i korisnici društvenih mreža. Štaviše na svim platformama se šeruje snimak kako pevačicin dečko ne skida pogled sa nje.

- Pronašote nekog ko će da vas gleda kao Teu dečko - samo su neki od komentara.

Ali nije tako bilo pre njega. Čak su je bivši momci varali, a to je jednom prilikom podelila sa svojim obožavaocima.

- Bila sam prevarena kao čovek od strane emotivnog problema, ali neću da pričam o tim đubradima. Eto, pesma Budalo je autobiografska. Kad se samo setim koliko sam mu puta stajala na vratima i ne smem da pokucam jer nisam znala kako ću da preživim ako je unutra s nekom drugom. Ne šalim se, stajala sam ispred vrata i razmišljala šta ako je s nekom unutra. I nikad nisam smogla snage da pokucam-ispričala je ona u jednom intervjuu.

Tea Tairović
foto: Instagram

Inače, njen partner sa kojim je skoro godinu dana u emotivnoj vezi je nekada radio u policiji. Trenutno vodi računa o njenom obezbeđenju i prati je u stopu. Ona ga je angažovala da bude uz nju i na taj način su se bolje upoznali, zbližili i planula je ljubav. To desilo u novembru prošle godine, ali je ona u prvo vreme sve krila od javnosti jer se plašila da se opet ne razočara. Htela da bude sigurna da je ovaj pravi i kako stvari za sada stoje - jeste.

Tea Tairović
foto: Printscreen YouTube
00:29

Senidah započela koncert na Tašmajdanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track