RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA DA LI JOJ JE DEČKO OŽENJEN: Zgodan je, ali je pobegao! Mogu sad da prošetam i da zavedem njih 20
Foto: Petar Aleksić, Printscreen Paparaco Lov

kurir televizija

RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA DA LI JOJ JE DEČKO OŽENJEN: Zgodan je, ali je pobegao! Mogu sad da prošetam i da zavedem njih 20

Stars -

U razgovoru sa novinarom Kurira Ivanom Gajićem pevačica Rada Manojlović govorila je o svom novom možda izabraniku.

Na pitanje da li je istina da on ima 38 godina i da je oženjen Rada je odgovorila pitanjem:

Rada Manojlović
foto: Kurir televizija

- 38 čega?

- Godna - uzvratio je voditelj.

Rada je potom samouvereno nastavila:

- Vidi, ja sam neko ko dovoljno vredi. Mislim da bih mogla sad da prošetam i jedno 20 slobodnih da zavedem. To kažem bez lažne skromnosti. Zašto bih ja tražila nešto što je zauzeto?

Opisala je u kojoj su ona i on trenutno fazi:

- Vidićemo, mi se družimo, on je moj vozač i to je to. Nije oženjen, naravno. Slobodan je I jako je zgodan! Pobegao je da ga ne vidite.

01:16

RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA NOVE DETALJE O NOVOM DEČKU: Zgodan je, ali je pobegao! Mogu sad da prošetam i da zavedem njih 20

A u emisiji Stars specijal na Kurir televiziji novinar Ivan Kleut komentartisao je Radino neobično pitanje vezano za godine njenog "druga" koje je glasilo: 38 čega:

-. Hvala našem Ivanu Gajiću što je popio kapu sa Radom koja se očigledno malo zbunila. Čuste li ono kad kaže 38 čega? Pa centimetara! Ajde, Rado, ne izmišljaj molim te!

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:36

RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA DEO POSLEDNJE PESME MARINE TUCAKOVIĆ: TEKST JE STRAŠAN! Rekla šta joj je poslednje poručio Milan Stanković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track