SLAVLJE U DOMU ŽELJKA MITROVIĆA! Milica se oglasila i podelila privatnu fotku sa suprugom: Pljušte čestitke na sve strane! (FOTO)
Foto: Damir Dervisagic, Sonja Spasic

Evo o čemu je reč

SLAVLJE U DOMU ŽELJKA MITROVIĆA! Milica se oglasila i podelila privatnu fotku sa suprugom: Pljušte čestitke na sve strane! (FOTO)

Stars -

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, u skladnom je braku sa suprugom Milicom Mitrović sa kojom danas proslavlja 31. godinu ljubavi.

Milica Mitrović oglasila se na svom Instagram nalogu gde je podelila fotografiju sa Željkom uz opis "31" i emotikon dva spojea srca.

Milica Mitrović
foto: Printscreen Instagram

Inače, vlasnik televizije Pink, uveliko gradi vilu na Dedinju, a te je nedavno pokazao kako teku radovi na njegovom novom domu.

Radovi na ogromnoj vili koju Mitrović naziva hramom uveliko je izgrađena, ali još radovi još uvek nisu završeni, a nesumnjivo će biti jedna od najvećih i najluksuznijih domova u našoj prestonici.

Mitrović je skupocenu vilu nazvao "Hram svetog Žeksa" i na društvenj mreži Instagram objavio snimak na kojem su njegovi pratioci videli kako trenutno izgleda.

kurir.rs/blic

Bonus video:

02:51

REKORDER! MILE KITIĆ PRIMA ČAK 3 PENZIJE! Voditelj emisije Stars Specijal: Siguran sam da deo primanja troši na OVE USLUGE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track