PEVAČICA MUŽA KRILA OD JAVNOSTI GODINAMA, A ONDA JE USLEDILA TRAGEDIJA! Pogledajte u kakvom luksuzu naša pevačica živi (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

detalji bodu oči

PEVAČICA MUŽA KRILA OD JAVNOSTI GODINAMA, A ONDA JE USLEDILA TRAGEDIJA! Pogledajte u kakvom luksuzu naša pevačica živi (FOTO)

Stars -

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka (29) postala je udovica kada je njen 24 godina stariji suprug Nebojša Jarin Stojićević preminuo od posledica srčanog udara pre tri meseca.

Aleksandra Tadić Cipka nikada nije volela da previše govori o privatnom životu, a ko joj je muž nije se znalo sve do njegove iznenadne smrti.

Međutim, jednom prilikom pevačica je otvorila vrata svog doma i pokazala u kakvom luksuzu živi.

Aleksandra Tadić Cipka
foto: PRINTSCREEN ZG SPECIJAL/RTV PINK

Ono što se posebno primetno jeste dominacija tirkiznih i zlatnih tonova po celom stanu, dok je kuhinja sva u bež i zlatnim nijansama, a čak su i sudopera i slavina pozlaćene.

Isti je slučaj i sa kupatilom u koje se ulazi iz ogromne spavaće sobe. Tu se nalazi tuš kabina, ali i zlatna wc šolja, kao i zlatna slavina kod velike kade.

1 / 7 Foto: PRINTSCREEN ZG SPECIJAL/RTV PINK

- To je italijanska keramika, to je trend u svetu. Zlatno volim najviše - rekla je Cipka tada.

Podsetimo, u emisiji "Zvezde Granda Specijal" Cipka je jednom prilikom rekla da joj ova nekretnina mnogo znači, kao i da je dosta novca uložila kako bi svoj stan sredila u potpunosti.

Aleksandra Tadić Cipka
foto: ATAImages, Printscreen/N&G Bakery

- Imam pomoćnicu, jer ja sam žena za sve sem za kuću, takav mi je posao. Glancam, imam taj poremećaj da je sve čisto i na svom mestu tako da kada ja raspremam to je strašno. Znam ja sve, ali nemam vremena. Posao ne sme i ne može da trpi - obajsnila je Cipka tada.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:25

SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA! Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track