Sa Travellandom septembar je mesec popusta! Malta, Kipar, Costa Brava po Last minute cenama. Agencija je dostupna i nedeljom.
Foto: Promo

Sa Travellandom septembar je mesec popusta! Malta, Kipar, Costa Brava po Last minute cenama. Agencija je dostupna i nedeljom.

Stars -

Od septembra do marta snižene su cene avio polazaka za magične destinacije – ostrvo Malta, Kipar, Costa Brava. Produžite leto!

Naslovna slika - Malta Dobrodošli na Maltu – biser Sredozemlja! Kao jedna od najmanjih zemalja Evrope, Malta se ponosi svojim impresivnim kulturnim nasleđem, uključujući drevne hramove, srednjovekovne tvrđave i slikovite ulice glavnog grada Valete. Valeta je zapravo grad-tvrđava koja je upisana na Uneskovu listu Svetske kulturne baštine. Neke od znamenitosti koje ćete videti su Glavna vrata, park Baraka Gardens, Grand Harbour, Katedrala Sent Džon, Palata vitezova, itd. i obavezno prošetajte uskim ulicama i uživaćete u kulturi na svakom ćošku. Nekadašnji glavni grad Malte Mdina poznat je kao “grad tišine” i predstavlja pravi muzej na otvorenom. Brojne krivudave ulice, miks srednjovekovne i barokne arhitekture, očuvane crkve i duh jednog grada ostaviće vas bez daha.

Ostrvo Malta nudi odličnu kombinaciju opuštanja i avanture. Savršeno spaja tradiciju i moderan duh, pružajući nezaboravno iskustvo svakom posetiocu. Zato ne propustite priliku da budete deo istog. Agencija “Travelland” je spremila HIT ponudu sa polaskom 5. septembra. U pitanju je avionski paket aranžman na 7 noćenja po najnižoj ceni od 487 evra. U ponudi su hoteli u kojima još uvek možete naći slobodno mesto po sniženim cenama – hotel Sliema Marina 3* (najam), hotel St. Julians Bay 3* (najam), Labranda Riviera Hotel & Spa 4* (noćenje sa doručkom)… Specijalne cene odnose se i na ostale polaske u septembru počev od 19.09. pa sve do marta 2025. godine.

Recimo, popuste za razne hotele od 2* do 5*, na 3, 4, 5 ili 7 noćenja možete pronaći i za vreme praznika “Dan primirja u Prvom svetskom ratu” (najniža cene po osobi 268 evra). Ova akcijska ponuda takođe vas očekuje u poslovnici agencije “Travelland” na adresi Dobračina 43 u Beogradu, ali i na njihovoj zvaničnoj internet stranici www.travelland.rs.

Travelland
foto: Promo

Sedam noćenja je dovoljno i za magično ostrvo KIPAR. Kipar odiše toplinom sunca i blagom mediteranskom klimom, čineći ga savršenim mestom za nezaboravan odmor. Polasci u septembru zakazani su za 09.09; 13.09; 20.09. (avio aranžmani na 7 noćenja), a od hotela iz ponude preporučujemo: hotel Milea 3*; hotel Adams Beach 5*; hotel Papantonia – Meandros Wing 3*; Chrysomare Beach Hotel & Resort 5*. Ponude za Kipar dostupne su u toku cele zime pa do kraja aprila 2025. godine.

Travelland
foto: Promo

Za ljubitelje Španije, Costa Brava i u septembru očarava svojim bezbrojnim plažama, skrivenim zalivima i kristalno čistim vodama Sredozemnog mora. Agencija “Travelland” za svoje putnike je spremila aranžmane na 7 noći sa polaskom 05.09. po specijalnim cenama (najniža cena paket aranžmana je 623 evra po osobi), dok je za 06.09. na snazi akcijska ponuda – 10 noći po ceni 7 noći. Iz ponude se izdvajaju hoteli: Rosa Nautica 3* , Maria del Mar 4*, Alegria Sun Village 4*...

Poslovnica agencije radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Broj mesta za svaki polazak je ograničen, te je savet da ne čekate predugo kako biste izvršili rezervacije.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track