NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ IMAJU VELIKI RAZLOG ZA SLAVLJE! Supruga najboljeg tenisera objavila emotivnu fotku, pljušte čestitke!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

raznežila sve

NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ IMAJU VELIKI RAZLOG ZA SLAVLJE! Supruga najboljeg tenisera objavila emotivnu fotku, pljušte čestitke!

Stars -

Ćerka Novaka Đokovića i Jelene Đoković, Tara za samo dva dana napuniće velikih 7 godina. Da su i ona i njen brat Stefan tako brzo porasli, baš juče na svom profilu na Instagramu napisala je i ponosna mama Jelena.

- Bože, kako brzo rastu - Jelenin je komentar pored preslatke fotografije sa Stefanom i Tarom, nastalom tokom popodnevne šetnje.

Jelena Đoković
foto: Printscreen Instagram

Porodica Đoković poslednje avgustovske dane provodi aktivnije nego inače, posebno jer se bliži 1. septembar, dan za polazak u školu.

Pored Stefana, koji kreće u četvrti razred, ove godine i Tara Đoković sešće u đačku klupu. Ćerka Novaka Đokovića 2. septembra napuniće 7 godina i samim tim počinje i njeno novo životno poglavlje.

Kada je 2021. godine Stefan kretao u školu, domaći mediji pisali su o tome u kojoj zemlji će sin najboljeg tenisera započeti svoje školovanje.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Novak i Jelena su odlučili da će njihov sin imati detinjstvo, koliko je to moguće, kao i ostala deca, te drugare iz škole sa kojima će se družiti i raditi domaće zadatke baš onako kako su to i oni radili.

Odluka da će Stefan ići u srpsku školu doneta je još početkom godine kada je mališan upisan u jednu privatnu školu, koja ima poseban način rada sa mališanima.

Jelena i Novak su posvećeni tome da mu objasne kako će izgledati njegove obaveze - rekao je tada izvor za medije.

Poznato je da je Jelena veoma brižna majka i da je za polazak dece u školu izuzetno važan korak.

Jelena Đoković
foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Dugo je birala školu u koju će ići Stefan, pa i sada kada je Tara u pitanju ništa nije drugačije.

- Odabrali su ustanovu u kojoj čas ne traje 45 minuta, roditelji su uključeni u edukaciju, a deci se razvija i kreativnost - dodao je izvor.ž

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:20

NOVAK ĐOKOVIĆ PRED FINALE US OPEN: Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track