FOLKERKA OSTALA RANO BEZ MAJKE, MAĆEHA JE MALTRETIRALA, A SADA ŽIVI U LUKSUZU! Pogledajte kakvu nekretninu poseduje Goca Lazarević
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

STILSKI NAMEŠTAJ dominira

FOLKERKA OSTALA RANO BEZ MAJKE, MAĆEHA JE MALTRETIRALA, A SADA ŽIVI U LUKSUZU! Pogledajte kakvu nekretninu poseduje Goca Lazarević

Stars -

Pevačica Goca Lazarević odrasla je u Takovu, a u više navrata je isticala da nije imala nimalo lako detinjstvo.

Goca Lazarević rano je ostala bez majke, a lavovski se borila kako bi sebi omogućila lagodan život.

Danas pevačica živi u dvospratnoj kući koja odiše luksuzom, a enterijer, nameštaj i suvenire je godinama donosila iz svih krajeva sveta.

Na samom ulazu u kuću se nalazi veliki hodnik, na zidovima se nalaze skupocene slike, dok je dnevni boravak opremljen stilskim nameštajem od punog drveta. U trpezariji se nalazi veliki braon sto sa stolicama kao i brojni suveniri.

Na drugom spratu se nalazi nekoliko spavaćih soba i kupatila, a dom pevačice je ispunjen cvećem. Goca je vrsna domaćica, te se posebno pobrinula za kuhinju koja je opremljena svim kućnim aparatima.

Kako je sama jednom prilikom istakla, najviše voli da provodi vreme u dvorištu gde pije prvu jutarnju kafu.

- Najviše volim ujutru da prvu kafu popijem potpuno sama, u tišini, ali napolju u dvorištu. U stanju sam čak da sa skafanderom i kapom na glavi, čizmama izađem kada je hladno - rekla je Goca jednom prilikom za "Grand".

O teškom životu

Goca je jednom prilikom govorila o svom teškom detinjstvu i proznala da se po 10 dana nije presvlačila.

- Sve je bilo surovo. Mama i tata su trbuhom za kruhom otišli u inostranstvo. Ostavili su mene i brata kod strica i strine. Onda je i strina morala da ide da radi, pa je ostavila mene i brata u kući u šumi sa jednim neuglednim čovekom da nas čuva. Nije se presvlačio po deset dana. Mi smo preko nedelje mazali pašteticu i margarin na hleb. Nismo znali ništa drugo. Dok strina ne dođe. Otud i moj gastritis, koji vučem od ranog detinjstva. Moram da kažem da nikada nismo bili gladni. Čokoladu smo kupovali jednom mesečno, onu malu- rekla je ona i dodala da su žene sa kojima je njen otac bio nakon majčine smrti bile grube prema njoj i bratu.

Goca Lazarević
foto: Kurir televizija

- To su bile neke žene koje su bile grube prema nama. Kada je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigde u blizini da pobegnem da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd", ispričala je.

kurir.rs/blic

Bonus video:

02:53

GOCA LAZAREVIĆ ZA KURIR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track