VRANJSKI MELOS JOJ JE U KRVI: Milica Pavlović napravila dar-mar, a euforija nastala kad je zapevala ovu pesmu (VIDEO)
Foto: Kurir/T.S.

VRANJSKI MELOS JOJ JE U KRVI: Milica Pavlović napravila dar-mar, a euforija nastala kad je zapevala ovu pesmu (VIDEO)

Stars -

Milica Pavlović prvi put održala koncert u Vranju na završnoj večeri ovogodišnjih Dana Vranja.

"Jako sam srećna što sam ovde iskreno, jedva sam čekala da dođem kada sam saznala da pevam baš ovog datuma ovde. Baš sam se obradovala i punog srca sam došla ovde", rekla je na konferenciji za medije uoči nastupa u Vranju folk pevačica.

Istakla je da je lokal patriota da voli jug koji joj je u srcu.

"Jedva čekam da čujem i koje pesme se najviše slušaju ovde", izjavila je pred početak koncerta.

1 / 6 Foto: Kurir/T.S.

Otkrila je da je poslednji album premašio sva njena očekivanja kada je o publici reč.

"Očiglednio imam publiku koja vrednuje dobre stvari kao što su pesme Ona nosi pradu, Spavaćica, Praštaj gospode moj, Srce porodično. Večeras ćemo pesmu otpevati i posvetiti Siniši Paviću koji nas je nedavno fizički napustio, imala sam priliku da upoznam tog divnog čoveka", rekla je Milica u Vranju.

Na pitanje koliko poznaje vranjski melos odgovara kratko: "Meni je to u krvi".

"Kada je u pitanju jug Srbije ne znamo da li su ovde bolji instrumentalisti , da li su bolji vokalni solisti, ili folkloristi,. Za razliku od mnogih nama sa juga Srbije "malo nam za sreću treba", zaključila je ona.

00:47

Milica Pavlović koncert u Vranju

Vranjska publika dočekala je Milicu ovacijama, najuporniji su se fotografisali sa Milicom pripremivši joj simpatične poklone.

"Seksi sinjorita" je svoj nastup u Vranju započela pesmom Ona nosi pradu sa poslednjeg albuma, ali je repertoarom obuhvatila i hitove koji su obeležili početak njene karijere.

"Baš me zanima koju će moju pesmu najglasnije pevati ovde u Vranju", rekla je pred početak koncerta pevačica. A publika je uglas pevala sve njene hitove oduševljena performansom koji je na bini izvodila pevačica. U toku nastupa pevačica je silazila sa bine u publiku na veliko zadovoljstvo brojnih fanova u Vranju. Pravu euforiju prisutnih izazvala je pesma Boginja.

Bonus video:

07:57

MILICA PAVLOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR! Evo šta se desilo na slavlju OLIMPIJACA i skandalu sa Đanijem: Pevačica bez dlake na jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track