JELISAVETA ORAŠANIN RASPAMETILA VRELIM SNIMKOM! Pokazala savršene izvajane noge, odlepićete kad vidite prekratku haljinicu
Foto: Instagram/jagodenamagli

vfrelo, vrelije

JELISAVETA ORAŠANIN RASPAMETILA VRELIM SNIMKOM! Pokazala savršene izvajane noge, odlepićete kad vidite prekratku haljinicu

Stars -

Jelisaveta Orašanin redovna je na treninzima, pa sa razlogom važi za jednu od naših najzgodnijih dama sa javne scene.

Glumica pleni svojom atraktivnom pojavom, a pored izvajanog stomaka i njenih grudi, Jelisavetini verni fanovi neretko na Instagramu komentarišu i da ima najlepše noge na javnoj sceni, u prilog čemu govori i njena najnovija objava.

Jelisaveta Orašanin
foto: Instagram/jagodenamagli

Ona se ne libi da pokaže svoje zgodno telo, što je i sada uradila kada se fotografisala u liftu u izdanju zbog kojeg muškarcima zasigurno neće biti dobro.

Na sebi je imala kratku usku haljinu, koja je otkrivala njenu savršenu liniju i izvajano telo, a potom je usnimila svoje duge noge.

00:01

Jelisaveta Orašanin pokazala zgodne noge

Estetske intervencije Jelisavete Orašanin

Podsetimo, glumica Jelisaveta Orašanin je krajem 2021. godine ugradila silikonske implante u grudi, a kako su tada prenosili domaći mediji, ona je stavila implantate od 300 kubika.

Jelisaveta Orašanin
foto: Instagram

Ali to nije jedino što je glumica korigovala na sebi. Naime, nakon što je Jelisaveta ugradila silikone, klinika u kojoj je obavila intervenciju napravila je spisak svih estetskih korekcija i operacija koje je glumica uradila na sebi.

Jelisaveta je, kako je tada klinika navela, korigovala i usne, jagodice, u čelo ubrizgavala botoks.

Bonus video:

00:05

Jelisaveta Orašanin na utakmici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track