POZNATU PEVAČICU RASKRINKALI NA MREŽAMA! Tvrde da je namestila nagradnu igru, luks putovanje poklonila drugarici: NA STUBU SRAMA!
Foto: ATAImages

ona se hitno oglasila

POZNATU PEVAČICU RASKRINKALI NA MREŽAMA! Tvrde da je namestila nagradnu igru, luks putovanje poklonila drugarici: NA STUBU SRAMA!

Stars -

Pevačica Marija Mikić, veoma je aktivna na Instagramu gde je organizovala onlajn takmičenje za fanove, a glavna nagrada je bila luksuzno putovanje na Mikonos, zbog čega je postala predmet podsmeha na društvenim mrežama.

Naime, kako jedan od korisnika društvene mreže Iks tvrdi, Marija je navodno prevarila sve fanove koji su učestvovali u ovoj nagradnoj igri, a putovanje je pripalo pevačicinoj bliskoj prijateljici.

Marija Mikić
foto: Twitter

- Prekucala igricu. Dala je nagradu devojci sa kojom se druži, a čiji muž organizuje privatna veselja. Kada kaže "javi se u inbox" ,a one drugarice. Lepo su smisli da dižu reach, a vraćaju dugove - stoji u tvitu.

Marija Mikić
foto: Twitter

Marija Mikić se potom oglasila i obrazložila kako je nagrada dospela u ruke njene bliske prijateljice, a takođe je istakla da su se mnogi trudili da na razne načine dođu do luksuznog putovanja na Mikonos, koji inače važi za Grčku Ibicu.

- Društvo, ako kažem da je tim ljudi radio na tome da se odabere pobednik, onda ne sumnjajte da je tako. Svako ko je kupovao lajkove i preglede, stigla nam je notofikacija. Iz tog razloga pobednik je zasluženo, jer ja ne trpim nepravdu. Ovde stavljam tačku na ovu priču, a njima želim da se najlepše provedu. A ko je mislio da se ne vidi, ako se kupuju pregledi i lajkovi pogotovo na profilu, kao što je moj, kojem imaju pristup stručni ljudi, varate se. Toliko ću samo reći. Lep dan vam želim - napisala je pevačica na društvenoj mreži Instagram.

Bonus video:

00:48

Marija Mikić sa stomakom do zuba farba jaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track