KARLEUŠA POBESNELA KADA SU JOJ PUSTILI PESMU TEE TAIROVIĆ, O NJENOJ REAKCIJI BRUJE SVI! Diva ispalila rafal sočnih psovki VIDEO
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

nema dlake na jeziku

KARLEUŠA POBESNELA KADA SU JOJ PUSTILI PESMU TEE TAIROVIĆ, O NJENOJ REAKCIJI BRUJE SVI! Diva ispalila rafal sočnih psovki VIDEO

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša poznata je kao neko ko bez dlake na jeziku komentariše razne teme, uključujući i svoje kolege, kao i njihov rad.

Zbog brutalne iskrenosti često je upadala u konflikte sa onima koji nisu mogli da se nose sa njenim kritikama, a jedna od njih bila je Tea Tairović.

Jelena joj je, uprkos svemu, poželela sreću sa predstojećim koncertom u beogradskoj Areni i konstatovala da je Tea originalna iako nije fan bugarskog stila, a sada se na Instagramu pojavio snimak koji je nasmejao mnoge.

Naime, dok je pozirala svom ličnom fotografu u pozadini se čula muzika, međutim, u jednom trenutku su joj "podmetnuli" pesmu "Ola" koju izvodi upravo Tairovićeva.

- Daj nešto drugo, nemoj me je*ati sa tim, molim te promeni! Bilo šta drugo, 'ajde molim te! - rekla je Jelena besno, dok se fotograf smejao.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:13

Karleuša napravila dar-mar u Somboru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track