"NOĆAS SMO SE VRATILI S NASTUPA": Gogu Sekulić udario auto, sad se oglasio pevačicin menadžer
Foto: Nemanja Nikolić, Beta/Miloš Miškov

"NOĆAS SMO SE VRATILI S NASTUPA": Gogu Sekulić udario auto, sad se oglasio pevačicin menadžer

Stars -

Pevačicu Gogu Sekulić danas je na beogradskoj opštini Zvezdara udario automobil. Nesreća se dogodila oko 9.30 jutros, a Goga je bila pešak na raskrsnici ulica Pop Stojanove i Žičke na pešačkom prelazu kada je oborena.

Pevačica je tom prilikom bila svesna i komunikativna, ali je hitno je prevezena u Urgentni centar, gde je zadržana na pregledima. Ona se, prema pisanju medija oseća dobro i van životne je opasnosti, a sad se oglasio i njen menadžer Nenad Šipka.

Goga Sekulić
foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

"Sad sam saznao šta se desilo. Spavao sam, noćas sam bio sa Gogom, nastupala je, pa smo se kasno vratili s puta, verujte pokušavam da je dobijem i saznam više informacija", rekao je Šipka.

Kurir je bio na licu mesta, gde je očevidac ispričao detalje nezgode.

1 / 5 Foto: Kurir

- Sve je bilo mirno i samo sam u jednom momentu čula “bum”. Nisam odmah shvatila o čemu se radi, a onda sam videla da je oborena neka žena na pešačkom. Jaukala je, a čovek koji je vozio se baš potresao. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, odveli su je, bila je svesna. Tek sam posle shvatila da je reč o Gogi. Jadna žena, ovo više nije normalno kako se vozi. Došla je i policija, odradili su uviđaj i otišli. Baš sam pod stresom - rekla nam je ova žena.

kurir.rs/mondo.rs

Bonus video:

03:48

Goga Sekulić napravila žurku za pamćenje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track